Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2008 - Anul XIII, nr. 42 (3723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prăpădul flăcărilor

Incendiu devastator la fabrica de lapte din Panaci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a izbucnit, luni după-amiază, în jurul orei 17:00, la fabrica de lapte din comuna Panaci (Camilact SRL), zeci de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava intervenind pentru stingerea flăcărilor.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent la acoperişul clădirii pe o suprafaţă de circa 400 de metri pătraţi, cu posibilitate de propagare la clădirile învecinate.

Pentru stingerea flăcărilor care ameninţau să înghită întreaga fabrică şi anexele acesteia, bunuri estimate la aproximativ 2.000.000 de lei, la faţa locului a fost mobilizată o întreagă armată de pompieri, de la Detaşamentul Vatra Dornei, precum şi din cadrul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Panaci şi Şaru Dornei.

În cele din urmă, după aproape trei ore şi jumătate, incendiul a fost lichidat, pagubele fiind estimate la circa 100.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al ISU Suceava, în urma incendiului au ars astereala din lemn a acoperişului din tablă Lindab, pe circa 400 metri pătraţi, planşeul depozitului de marfă pe o suprafaţă de circa 25 de metri pătraţi, precum şi planşeul centralei termice pe aproximativ 50 de metri pătraţi.

„Cauza incendiului este în curs de stabilire”, a precizat căpitanul Dan Baltaru, ofiţer de informare şi relaţii publice în cadrul ISU Suceava.

 

Un gater şi o casă, cuprinse de flăcări

Tot luni după-amiază, pompierii au fost nevoiţi să intervină la un incendiu izbucnit la un gater de pe strada Iacob Zadik, din municipiul Rădăuţi. Pompierii au reuşit să stingă flăcările în aproximativ o oră, reuşind limitarea pagubelor şi salvarea halei de producţie, estimată la 150.000 de lei.

Incendiul a izbucnit, au stabilit pompierii, din cauza nerespectării normelor de sudură-tăiere.

Alarma a sunat la ISU Suceava şi pentru a treia oară în cursul zilei de luni, o persoană anunţând izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Capu Codrului.

Deşi au ajuns în scurt timp la faţa locului, flăcările au înghiţit întreaga casă, aceasta fiind distrusă în mare parte.

De data aceasta, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din sobă, structura din lemn a casei favorizând propagarea cu rapiditate a flăcărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu devastator la fabrica de lapte din Panaci.
 Vizualizări articol: 988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Incendiu devastator la fabrica de lapte din Panaci1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare de pui cu varză de Bruxelles 2 porţii - 40 minute 10 aripioare de pui500g varză de Bruxelles50g unt50ml ulei (pref. măsline)50g ardei gras roşu1 lămâie± sare, piper Varza se opăreşte 1-2 minute în apă clocotită cu puţină sare, apoi se... Citeşte