Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2008 - Anul XIII, nr. 25 (3706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri restrictive

Uşi închise sau cu pază la Spitalul Judeţean, din cauza gripei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Judeţean de Urgenţă ia măsuri pentru punerea în aplicare a instrucţiunilor de restricţionare a accesului vizitatorilor în incintă, transmise, marţi, de Autoritatea de Sănătate Publică, în contextul apariţiei primelor cazuri de gripă.

Ieri, în conferinţă de presă, managerul general, dr. Doina Ganea Motan, a anunţat că va pune paznic la intrarea principală, de la laboratorul de analize medicale Synevo, şi va închide uşa de la fosta Urgenţă Chirurgie, pentru a reduce riscurile de extindere a îmbolnăvirilor prin afecţiuni respiratorii în rândul populaţiei.

 

Investiţii de 700 milioane de lei vechi pentru securizarea intrărilor

Sursa citată a arătat că accesul aparţinătorilor va fi limitat şi chiar interzis în anumite sectoare, considerate cu risc, precum Boli Infecţioase, Pediatrie, Obstetrică - Ginecologie, Neonatologie, Oncologie, Hematologie (prin secţia de Medicină Internă) şi Anestezie şi Terapie Intensivă. „Nu avem personal de pază pentru toate intrările, iar marea problemă este la Spitalul Vechi, din cauza sistemului de tip pavilionar.

La Oncologie, de exemplu, accesul este securizat, dar pacienţii şi vizitatorii blochează sistemul de închidere cu bucăţi de hârtie sau carton”, a arătat dr. Motan, cu precizarea că, în acest an, unitatea va investi circa 700 de milioane de lei vechi pentru introducerea unui sistem special de închidere a uşilor, inclusiv a celor de pe secţii, pe bază de cartelă cu cip.

Managerul general al Spitalului Judeţean de Urgenţă a precizat că, la ora actuală, mâncarea pacienţilor este consistentă, iar în actualul context de evoluţie a gripei, nu se justifică o eventuală suplimentare de hrană.

Dr. Motan a mai spus că, în perioada următoare, se aşteaptă la o aglomerare a secţiilor de Pneumoftiziologie, Boli Infecţioase şi Cardiologie, şi a cerut populaţiei să respecte restricţiile pentru a nu favoriza răspândirea afecţiunilor respiratorii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uşi închise sau cu pază la Spitalul Judeţean, din cauza gripei.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uşi închise sau cu pază la Spitalul Judeţean, din cauza gripei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ok trimis de
(31 ian 2008, 22:05:39
toata lumea e o mafie
1.1  RE: Ok trimis de
(31 ian 2008, 22:09:17
noi suntem mafia
2.   Hgg trimis de
(31 ian 2008, 22:06:17
nu suntem multumiti de serviciile upu
3.   Bravo trimis de
(31 ian 2008, 22:11:36
sa fiti iubiti
4.   Bulanilor trimis de
(31 ian 2008, 22:14:23
nu aveti frica de cel de sus ? banditilor....................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă de legume cu pui 6 porţii - 70 minute 400g piept de pui 2 cepe 2 morcovi 1 ţelină mică 1 conopidă mică 1 ardei gras 1 rădăcină pătrunjel 100g unt 1 leg. pătrunjel •± sare, piper Curăţaţi legumele, spălaţi-le bine, tăiaţi-le în... Citeşte