Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2008 - Anul XIII, nr. 16 (3697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Uniformă râvnită

Şeful Jandarmeriei, asaltat de cei care vor să se angajeze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dintre cele 543 de persoane primite în audienţă pe parcursul anului trecut de colonelul Eugen Şalar, şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, aproape 500, adică în jur de 90%, au venit în biroul acestuia în speranţa că se vor putea angaja în cadrul Jandarmeriei.

Deşi locurile scoase la concurs au fost prezentate de fiecare dată pe site-ul Jandarmeriei şi în presă, şi au fost afişate la unitate, iar o informaţie cu privire la data la care se mai scot posturi la concurs s-ar putea obţine doar cu un simplu telefon, mulţi vor neapărat să audă din gura şefului cum stau lucrurile.

„Atunci când anunţă că vor să vină în audienţă invocă o problemă personală, pe care trebuie să o discute cu şeful, fără a dori să detalieze. În general, după ce trec pe la conducere, până la urmă tot la biroul de informare ajung”, a explicat locotenentul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

 

Părinţii îşi vor copiii jandarmi

De multe ori, în audienţă la colonel nu ajung chiar tinerii în cauză, care ar dori să devină jandarmi, ci părinţii acestora, şi ei foarte dornici să-şi vadă odrasla în uniformă de om al legii.  

În afara celor care vin în audienţă pentru a se angaja, alte câteva zeci de persoane au ajuns anul trecut în faţa şefului Jandarmeriei cu alt fel de probleme.

Unii au fost nemulţumiţi de procesele verbale care le-au fost întocmite, ori au reclamat comportamentul unor angajaţi ai Jandarmeriei.

De la audienţe nu au lipsit nici reprezentanţii unor bănci ori ai unor societăţi comerciale, care au solicitat sprijin pentru asigurarea măsurilor de ordine în incinta unităţilor pe care le reprezintă.

Pe parcursul anului trecut, la Jandarmeria Suceava au mai ajuns şi 741 de petiţii, atât prin depunere directă la secretariatul unităţii, cât şi prin poştă, email, etc..

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Jandarmeriei, asaltat de cei care vor să se angajeze.
 Vizualizări articol: 1807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Şeful Jandarmeriei, asaltat de cei care vor să se angajeze3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nedumeriri trimis de
(21 ian 2008, 17:12:02
Mi se pare corect sa fie cautate postirile de jandarmi. Unde se poate mai bine ca aici??????? Salar de salar, haine gratuite, mincarica mincarica, iar dupa 20 ani de serviciu la virsta de 50 ani prinzi o pensie cum nu prea au muritori de rind( adica prosti pe care ii obliga sa munceasca pina mor). Si toate aceste privilegii pentru ca apara guvernanti si asa zisi alesi adica hoti hotilor care au dus tara de ripa inbogatindu-se pe spinarea celor multi si prosti(asa ne considera). Se vede de la distanta ca dupa 89, cei care s-au inbogatit si le-au mers bine sint politiceni si acoliti lor, restul traim de pe o zi pe alta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mere coapte 8 porţii - 75 minute 8 mere1 albuş130g zahăr50ml frişcă½ linguriţă esenţă de vanilie250ml sirop gros de fructe ALUATUL: 475g făină350g untapă1 ou pentru uns aluatul Preparaţi mai întâi aluatul care... Citeşte