Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2008 - Anul XIII, nr. 8 (3689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezvoltare

Fabrica EGGER de la Rădăuţi a demarat producţia plăcilor din material lemnos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul austriac Egger a început producţia plăcilor de material lemnos la fabrica proprie din Rădăuţi.

Potrivit conducerii firmei austriece, producţia de la Rădăuţi va fi destinată atât pieţei din România, cât şi exportului, plăcile de material lemnos urmând a fi distribuite în ţări precum Ucraina, Bulgaria, Turcia, dar şi în Orientul Mijlociu şi Îndepărtat şi în Asia de Sud şi de Est.

Directorul Egger Group, Michael Egger, a declarat că fabrica din Rădăuţi este una din cele mai ample investiţii de tip green-field din România, şi se ridică la 210 milioane de euro.

Egger a arătat că investiţia de la Rădăuţi s-a concretizat în cea mai nouă şi modernă fabrică a Grupului, producţia de plăci de material lemnos demarând încă de la mijlocul lunii decembrie 2007.

El a explicat că tehnologia folosită constă în cele mai noi utilaje existente, astfel încât la Rădăuţi Egger are una din cele mai moderne fabrici de prelucrare a lemnului din lume.

În ceea ce priveşte activitatea fabricii, capacitatea de producţie a PAL-ului brut este de 600.000 metri cubi / an. De asemenea, aproximativ 80% din plăcile aglomerate brute vor fi prelucrate superior şi distribuite pe piaţă ca plăci melaminate (MFC).

„Suntem deosebit de mândri că am reuşit să ne respectăm planurile iniţiale. Multe lucruri se datorează sprijinului autorităţilor care au înţeles impactul pozitiv al proiectului nostru asupra comunităţii locale din diferite puncte de vedere, cum ar fi crearea de locuri de muncă, infrastructura şi atragerea de noi investiţii. Partenerii noştri români din domeniul construcţiilor şi furnizorii de lemn au jucat un rol foarte important în succesul şi implementarea la timp a proiectului. Iar clienţii noştri vor descoperi în noile produse EGGER <Made in Romania> calitatea şi înaltele standarde cu care sunt deja obişnuiţi din experienţele anterioare”, a declarat Michael Egger.

Prin fabrica de la Rădăuţi Egger a creat 300 de locuri de muncă

Compania EGGER este prezentă în România din anul 2002 prin biroul său de vânzări din Bucureşti.

În ceea ce priveşte investiţia din Rădăuţi, aceasta a fost anunţată în anul 2006, precizând că pentru construcţia fabricii a fost alocată o sumă de peste 200 milioane de euro.

Demn de remarcat este faptul că odată cu deschiderea fabricii de la Rădăuţi, Grupul Egger a creat deja 300 de noi locuri de muncă.

„Până la deschiderea fabricii, noile echipe formate au parcurs sesiuni intensive de instruire în diferitele fabrici ale Grupului EGGER. Şi acum putem să anunţăm că am reuşit să creăm 300 de locuri de muncă, sigure şi pe termen lung”, a menţionat Michael Egger, care a mai adăugat că întreaga fabrică de la Rădăuţi se întinde pe suprafaţă de 80 de hectare.

Compania EGGER a fost înfiinţată cu peste 45 de ani în urmă, în St. Johann, Tirol, Austria, reuşind să devină unul dintre liderii internaţionali în domeniul prelucrării lemnului. Grupul EGGER produce plăci din material lemnos în 15 fabrici pe care le deţine în toată Europa, cea de-a 16-a fiind deschisă la Rădăuţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fabrica EGGER de la Rădăuţi a demarat producţia plăcilor din material lemnos.
 Vizualizări articol: 2408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Fabrica EGGER de la Rădăuţi a demarat producţia plăcilor din material lemnos3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inca nu a inceput trimis de
(11 ian 2008, 12:12:21
productia.. nu stiu de unde ati scos voi stirea asta
2.   Au feeling trimis de
(11 ian 2008, 12:43:25
Cum de unde au scos stirea? Se numeste publicitate mascata.
3.   Ziaristul nu are niciun feeling trimis de
(11 ian 2008, 16:15:41
Ziaristul cred ca era beat cand a scris articolul . In orice caz dle Coman o tehnologie nu consta in utilajele noi , tehnologia inseamna etapele de fabricatie care se realizeaza bineinteles cu niste utilaje noi sau vechi, moderne sau nu. Unde ati invatat limba romana?
4.   Mediu trimis de
(11 ian 2008, 20:04:48
vom simti cu plamanii nostri cat de moderna este,speram sa fie asa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Terină de praz cu brânză 1,3kg praz200g roşii3 linguri ulei de măsline2 cepe verzi1 leg. pătrunjel500ml apă50g (10 foi) gelatină250g telemea (preferabil de capră)sare, piperSOSUL: 4 linguri ulei de măsline2 linguri oţet de mere1/2 linguriţă piper proaspăt măcinat½... Citeşte