Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2007 - Anul XII, nr. 289 (3659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pasager violent

Nu i-a lăsat pe poliţişti să verifice un şofer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr dintr-o comună botoşăneană s-a ales cu dosar penal, după ce a încercat să-i împiedice pe poliţiştii de la Circulaţie să controleze un şofer tras pe dreapta.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00:30, pe strada „Calea Unirii”, din municipiul Suceava, un echipaj al Poliţiei Rutiere a oprit în trafic un autoturism marca „VW Golf”, la volanul căruia se afla Petru M., în vârstă de 26 de ani, din municipiul Suceava. Şoferul mirosea puternic a alcool, astfel încât oamenii legii i-au cerut să sufle în alcooltest.

Poliţiştii, însă, nu au reuşit să-l determine pe respectivul conducător auto să-i fie testată alcoolemia, întrucât un alt tânăr, pasager în autoturismul Volkswagen, Constantin P., în vârstă de 32 de ani, din comuna Lozna, a intervenit în discuţie şi s-a opus ca prietenul său să sufle în alcooltest. Cum respectivul individ nu a putut fi calmat cu vorba bună, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să-l încătuşeze.

„În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal, conducătorului auto pentru refuz de recoltare a probelor biologice, iar pasagerului pentru împiedicarea sub orice formă a organelor de poliţie de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu i-a lăsat pe poliţişti să verifice un şofer.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nu i-a lăsat pe poliţişti să verifice un şofer0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu chimen 4 portii 45 minute Se fierb cartofii în coajă, se lasă la răcit şi se curăţă. Se taie ceapa şi se căleşte în ulei, împreună cu seminţele de chimen. Se adaugă sare şi piper. Când ceapa începe să se... Citeşte