Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2007 - Anul XII, nr. 254 (3629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Impuls de la Bucureşti

Ţărăniştii suceveni au început campania cu Miluţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Ţărăniştii suceveni au demarat, sâmbătă, campania electorală pentru alegerile europarlamentare cu un marş pe străzile municipiului Suceava, organizat de tineretul creştin-democrat (TCD). Avându-i în frunte pe liderul naţional al PNŢCD, Marian Petre Miluţ, pe cel judeţean, Petru Juravlea, şi pe preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a TCD, studentul Nicolae Nastasă, „armata” de ţărănişti a mărşăluit pe traseul Casa Culturii, magazinul Bucovina, Primărie, Catedrală, Centru.

Acţiunea tinerilor ţărănişti suceveni nu a avut doar un scop electoral. S-a dorit tragerea unui semnal de alarmă cu privire la unele probleme cu care se confruntă tinerii, drept pentru care TCD Suceava cere societăţii implementarea unui sistem educaţional performant care să creeze specialişti competitivi în spaţiul Uniunii Europene, adoptarea unui sistem de salarizare care să stimuleze munca şi să conducă la creşterea nivelului de trai al tuturor familiilor, asigurarea unor condiţii decente de petrecere a timpului liber de către tineri, adoptarea unor criterii de evaluare a activităţii fiecăruia, care să asigure promovarea în toate sectoarele vieţii sociale numai a valorilor autentice, şi cooptarea tinerilor merituoşi ca şi consultanţi la adoptarea de către autorităţi a hotărârilor ce-i vizează direct.

 

Miluţ: „Fără PNŢCD România va fi mult mai săracă”

 

Preşedintele PNŢCD, Marian Petre Miluţ, care ocupă poziţia a cincea pe lista partidului pentru Parlamentul European, s-a aflat, sâmbătă, în judeţul Suceava, unde a avut mai multe întâlniri cu membrii de partid şi simpatizanţii, punând astfel umărul la campania judeţeană a partidului.

Miluţ a ţinut să arate că lista de candidaţi pe care o propune PNŢCD este mult mai competitivă decât a celorlalte partide, amintind că prima poziţie este ocupată de Alexandru Herlea, primul ministru al integrării, urmat fiind de Radu Munteanu şi Marius Popovici, două personalităţi care lucrează deja în grupul Partidului Popular European (PPE), din care face parte şi PNŢCD.

„Calitatea membrilor pe care putem să-i trimitem la Parlamentul European este incomparabil mai bună decât calitatea membrilor din alte partide politice. Noi avem oameni care lucrează deja în structurile europene, lucru care contează foarte mult”, a spus preşedintele PNŢCD, care a adăugat că pe listă se mai regăsesc fostul deputat Vasile Lupu (4), Aurelian Pavelescu (6) şi Gheorghe Ciuhandu (7). Miluţ a precizat că unul dintre atuurile PNŢCD este acela că se află în relaţii foarte bune cu liderii popular europeni, arătând că intervenţia ţărăniştilor la forurile europene a fost decisivă pentru ca România să nu piardă finanţarea de 110 milioane de euro pentru agricultură. „Europa este condusă de partidele de orientare populară, care ne aşteaptă să venim în Parlamentul European. În consecinţă, voturile date partidelor din această zonă sunt voturile utile, însă PNŢCD are o credibilitate mai mare decât PD  la Bruxelles.  Ar fi păcat şi pentru Uniunea Europeană dacă voturile s-ar duce numai spre PD şi PSD, pentru că asta ar însemna că am parcurs degeaba 17 ani”, a spus Miluţ.

El speră ca PNŢCD să obţină 2-3 europarlamentari. „Este foarte important să realizăm că fără PNŢCD România este mult mai săracă”, a conchis Marian Petre Miluţ.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţărăniştii suceveni au început campania cu Miluţ.
 Vizualizări articol: 838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţărăniştii suceveni au început campania cu Miluţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei