Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2007 - Anul XII, nr. 240 (3615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Consiliul Local Rădăuţi

Grupul independenţilor din deliberativul rădăuţean, spart

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Deşi a reuşit să ascundă mai bine de două săptămâni schimbarea opţiunii politice, consilierul local rădăuţean Costel Florea a părăsit grupul independenţilor din deliberativul rădăuţean şi s-a înregimentat, pentru a doua oară, în „corabia” membrilor Partidului Democrat din Rădăuţi.

Deşi acesta nu a anunţat această situaţie, ieri, în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local Rădăuţi, a fost depusă o adresă emisă de Biroul Permanent Local din filiala PD Rădăuţi în care se precizează: „Dorim să vă facem cunoscut că domnul consilier local Florea Costel şi-a depus adeziunea la Partidul Democrat. În acest sens, la Organizaţia Municipală Rădăuţi a Partidului Democrat a fost înregistrată adeziunea din data 28.09.2007”. Documentul este semnat de către vicepreşedintele organizaţiei municipale, medicul Cezar Radu.

Trebuie menţionat că Florea a fost ales în deliberativul rădăuţean pe lista de candidaţi a Partidului Democrat, însă ulterior a decis să-şi declare independenţa politică alături ceilalţi consilieri democraţi din Consiliul Local Municipal Rădăuţi.

Potrivit celor afirmate de către secretarul Municipiului Rădăuţi, Haralambie Herghiligiu, „potrivit Legii 393/2004 republicată privind statutul aleşilor locali, trecerea consilierului independent Florea la Partidul Democrat nu va afecta în nici un fel „fotoliul” domniei sale din deliberativul rădăuţean”.

Consiliul Local Municipal are în componenţă 19 consilieri, majoritari fiind reprezentanţii Partidului Social Democrat (8), apoi independenţii (5). PNL are trei consilieri, iar PD, PRM, respectiv PC, câte un consilier.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupul independenţilor din deliberativul rădăuţean, spart.
 Vizualizări articol: 895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupul independenţilor din deliberativul rădăuţean, spart0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează