Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2007 - Anul XII, nr. 240 (3615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hotărâri

Consultaţii la domiciliu din partea Serviciului de Ambulanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Strategie privind acordarea consultaţiilor la domiciliu în caz de urgenţă, ca urmare a solicitărilor făcute de populaţie la numărul de telefon 112. În după-amiaza zilei de miercuri a avut loc la Iaşi o şedinţă de lucru, care a fost coordonată de Subsecretarul de Stat din Ministerul Sănătăţii Publice, Arafat Raed. La această întrunire au participat directorii executivi ai Autorităţilor pentru Sănătate Publică din Moldova , precum şi managerii generali, directorul medical şi asistenta şefă din Serviciile de Ambulanţă Judeţene şi câte un medic de familie din fiecare judeţ. Obiectivul acestei şedinţe a fost luarea unor decizii care să ducă la îmbunătăţire activităţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean. În urma acestor discuţii, cei prezenţi au hotărât ca în următoarele două săptămâni Autoritatea pentru Sănătate Publică Judeţeană şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean să stabilească o strategie privind acordarea consultaţiilor la domiciliu pentru urgenţe, şi pe care să o prezinte Ministerului Sănătăţii Publice.

Potrivit declaraţiei directorul executiv al ASP Suceava, Odette Nicolae, instituţia în cauză va demara, începând cu săptămâna viitoare, controale la Serviciul de Ambulanţă Suceava, inclusiv în substaţiile acestuia, în scopul evaluării modului în care sunt utilizate ambulanţele şi echipamentele din dotare, precum şi modul în care sunt pregătite ambulanţele, din punct de vedere igienico-sanitar. De asemenea, va fi urmărit, atât de către ASP, cât şi de către MSP, modul în care se utilizează ambulanţele, aparatura şi materialele din dotarea acestora. O eventuală nouă repartiţie de ambulanţe către judeţe va depinde în mod direct de eficienţa cu care sunt utilizate cele existente în dotare.

„Sunt sigură că actuala echipă aflată la conducerea SAJ, precum şi personalul acestui serviciu vor face faţă cu succes noilor cerinţe care nu sunt deloc absurde, ci se înscriu, în mod firesc, în aria preocupărilor MSP pentru asigurarea unei calităţi superioare a actului medical. Mai sunt multe alte probleme serioase de rezolvat, cum ar fi lipsa acută de personal, dar până la găsirea unor soluţii la nivelul MSP, trebuie să facem faţă cu personalul existent şi cu dotarea care în scurt timp va fi mult îmbunătăţită.” a declarat Odette Nicolae, directorul ASP Suceava."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consultaţii la domiciliu din partea Serviciului de Ambulanţă.
 Vizualizări articol: 745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consultaţii la domiciliu din partea Serviciului de Ambulanţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează