Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 oct 2007 - Anul XII, nr. 231 (3606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Test drive” cu maşini furate

Au vrut să fure un jeep, dar s-au mulţumit până la urmă cu un „Cielo”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Un autoturism „Cielo” a fost furat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din faţa unei societăţi comerciale din comuna Dărmăneşti, hoţii încercând să sustragă şi un jeep, aparţinând aceleiaşi firme.

Administratorul societăţii respective a sesizat Poliţia, duminică dimineaţă, despre faptul că una dintre maşinile firmei, un „Daewoo Cielo”, a fost furată de persoane necunoscute. De asemenea, bărbatul le-a spus poliţiştilor că, tot în dimineaţa acelei zile, şi-a găsit jeep-ul, marca „Mitsubishi Pajero”, izbit de un podeţ, la numai câţiva metri de locul în care fusese parcat. Cele două maşini fuseseră lăsate parcate peste noapte în apropierea firmei, la o distanţă de aproximativ 200 de metri una de cealaltă. Autoturismul „Cielo”, şi-a amintit păgubitul, fusese lăsat cu uşa descuiată şi cu cheile în contact, maşina fiind folosită pentru transportul angajaţilor firmei.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au găsit maşina furată, abandonată pe un câmp de pe raza comunei Grăniceşti. Autoturismul era avariat serios, semn că persoanele care l-au furat l-au „testat” pe drumuri de ţară şi pe câmpurile din zonă. Cazul a fost preluat de judiciariştii compartimentului <furturi auto> din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Anchetatorii au stabilit că persoanele care au sustras autoturismul „Cielo” au încercat, iniţial, să fure autoturismul de teren, însă au renunţat la idee, după ce s-au izbit cu maşina în podeţ. 

„S-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea autoturismului”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au vrut să fure un jeep, dar s-au mulţumit până la urmă cu un „Cielo”.
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au vrut să fure un jeep, dar s-au mulţumit până la urmă cu un „Cielo”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează