Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 dec 2010 - Anul XV, nr. 307 (4598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Machiaj festiv pentru Revelion

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sezonul Sărbătorilor de iarnă oferă aproape zilnic femeilor un motiv pentru a se aranja şi pentru a dedica mai mult timp aspectului fizic. Şi cum Revelionul este atât de aproape, iată ce vă propun specialiştii în machiaj pentru această perioadă festivă.

Pregătirea tenului pentru machiaj este extrem de importantă. În această iarnă, tendinţa este ca tenul să se bucure de o strălucire aparte. Nu confundaţi însă strălucirea cu luciul, pentru că acesta din urmă nu este deloc estetic. Pentru a obţine strălucirea tenului pe care o doriţi, aplicaţi produse cosmetice mate pe întreaga faţă, apoi scoateţi în evidenţă baza nasului, pomeţii şi mandibula, aplicând în aceste locuri un praf de pudră sidefată. Un sfat folositor de la experţi ar fi ca după aplicarea fondului de ten să tamponaţi uşor zona T cu un şerveţel fin de hârtie, pentru a absorbi excesul de sebum.

Experţii vă recomandă totodată să nu exageraţi cu fardul de obraz. Atunci când temperatura de afară este scăzută, obrajii se îmbujorează în mod natural, iar prin folosirea unei cantităţi mari de fard de obraz pomeţii s-ar colora prea mult. Prin urmare, în loc de fard de obraz, pentru petrecerea de Revelion alegeţi să aplicaţi puţină cremă autobronzantă pe nas, de-a lungul tâmplelor şi pe pomeţi. Aveţi însă grijă ca nuanţa acestui produs să fie compatibilă cu pielea dumneavoastră.
 

 

Buze de un roşu intens

Buzele rujate cu un roşu intens reprezintă cea mai importantă tendinţă pentru machiajul de Revelion, fiind o alegere inspirată şi sofisticată. Alegeţi un tip de ruj care să nu fie însă nici prea sidefat, dar nici prea mat. Textura perfectă trebuie să confere buzelor strălucire, lăsându-le totodată hidratate în profunzime. În plus, este recomandat să folosiţi un ruj rezistent la transfer, ca să nu riscaţi să lăsaţi urme pe paharul din care sorbiţi şampanie la miezul nopţii. Partea cea mai bună a acestei tendinţe este faptul că nu va trebui să aplicaţi prea multe produse cosmetice, pentru că buzele vor fi elementul principal al machiajului. Nu încărcaţi tenul cu prea mult fond de ten şi fardaţi-vă ochii foarte discret, pentru a obţine un aspect foarte natural, aşa-numitul machiaj „nude”. Dacă optaţi pentru acest tip de machiaj, conturaţi-vă bine sprâncenele, pentru ca buzele să nu fie singurele care ies în evidenţă şi pentru a obţine un echilibru.

 

Machiajul ochilor

Optaţi pentru un fard cu textură metalică, pe care să îl aplicaţi pe toată pleoapa, începând de la baza genelor, în colţul interior al ochiului şi pe linia genelor inferioare. Astfel, ochii dumneavoastră vor părea poleiţi cu metale preţioase. Dacă nuanţa tenului dumneavoastră este mai deschisă, optaţi pentru un fard metalic în tonuri de argintiu, iar dacă aveţi un ten mai închis alegeţi să vă fardaţi ochii cu o nuanţă discretă de auriu.

Pentru ca ochii să fie foarte bine puşi în evidenţă, specialiştii vă sugerează să conferiţi foarte mult volum genelor. Pentru aceasta aveţi două variante: fie aplicaţi gene false, fie folosiţi un rimel bun, cu efect de volum. Prima opţiune nu este însă recomandată dacă nu sunteţi obişnuită cu acest tip de produse de înfrumuseţare, pentru că aplicarea genelor false necesită răbdare şi, mai ales, îndemânare. Prin urmare, cea mai bună variantă este aplicarea rimelului cu efect de volum - procedura nu este complicată, iar rezultatul este extraordinar.

 

Strălucire discretă

Atunci când vă pregătiţi pentru petrecerea de Revelion ar putea fi tentant să vă „ornaţi” întregul corp cu sclipici. Stiliştii nu recomandă însă această practică. Dacă vreţi să fiţi în spiritul Sărbătorilor şi mai strălucitoare ca de obicei, optaţi pentru o cremă hidratantă cu particule de sidef. Astfel, veţi străluci în mod discret şi elegant şi, în plus, veţi evita riscul de a murdări hainele dumneavoastră şi ale celor din jur cu micile particule strălucitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Machiaj festiv pentru Revelion.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Machiaj festiv pentru Revelion4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei