Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 iul 2010 - Anul XV, nr. 171 (4462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Obiceiuri femeieşti de neînţeles pentru bărbaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oricât de fascinaţi ar fi bărbaţii de femei, anumite elemente din ritualul de înfrumuseţare al doamnelor şi domnişoarelor îi scot din minţi - nu în sensul bun - pentru că sunt de neînţeles pentru ei.

Bărbaţii sunt interesaţi de micile secrete şi trucuri pe care femeile le folosesc atunci când îşi execută rutina zilnică de înfrumuseţare. Bineînţeles că orice bărbat îşi doreşte să aibă la braţ o femeie cochetă, îmbrăcată elegant şi aranjată în aşa fel încât să îşi pună în lumină cele mai bune calităţi şi ştiu că acest lucru vine cu un preţ. Însă există anumite obiceiuri pe care nu doar (aproape) le detestă, dar nici nu le înţeleg. Nu vă aşteptaţi ca iubitul dumneavoastră să vă vorbească sincer despre aceste lucruri, pentru că nu o va face de teamă că vă veţi supăra. Din fericire, un sondaj de opinie realizat în rândul reprezentanţilor sexului tare vă dezvăluie care sunt cinci dintre lucrurile pe care femeile le fac pentru a fi frumoase, dar care pe bărbaţi îi enervează la culme.

 

Moda genelor false

Fie că recunoaşteţi sau nu, vi s-a întâmplat cu siguranţă ca pregătirea dumneavoastră pentru o întâlnire cu bărbatul visurilor să includă şi „ritualul” de a aplica gene false, pentru a conferi mai multă profunzime privirii dumneavoastră. Şi totuşi, această idee nu este întocmai pe placul domnilor. Bărbaţii au ochiul format pentru a detecta orice urmă de fals din aspectul fizic al unei femei, iar genele false nu trec niciodată neobservate, iar acest lucru se întâmplă tocmai pentru că distrag atenţia. Dacă bărbatul cu care vă întâlniţi v-a văzut şi fără acest accesoriu, cu siguranţă va rămâne neplăcut impresionat, pentru că el vrea să vă vadă aşa cum sunteţi în realitate, nu ascunsă de trucuri de acest fel. Femeile rămân mari admiratoare ale genelor false pentru că sunt de părere că acestea le scot din anonimat şi le ajută să se remarce.

 

Mirosul lacului de unghii

Potrivit sondajului de opinie, mirosul care îi deranjează pe 52 la sută dintre bărbaţi este... mirosul de ojă. Nu ştiaţi, nu? Cu siguranţă că nu este nici mirosul dumneavoastră preferat, dar de dragul frumuseţii suportaţi orice. Numai că domnii, pretenţioşi cum sunt, cu greu îl acceptă şi se plâng că mirosul de ojă le dă dureri de cap. În afară de asta, folosirea ojei sau a lacului de unghii este un obicei pe care cei mai mulţi dintre bărbaţi nu îl agreează. Acest lucru nu înseamnă ca dumneavoastră, ca femeie, să cedaţi capriciilor partenerului şi să nu vă mai daţi unghiile cu oja colorată care vă place atât de mult. Fiţi doar rezonabilă şi nu vă faceţi unghiile atunci când vă uitaţi împreună la televizor sau, dacă acesta este tabietul dumneavoastră, măcar deschideţi fereastra foarte larg.

 

Bronzul „din senin”

În cadrul sondajului de opinie, 100 de bărbaţi opriţi aleatoriu pe stradă au fost întrebaţi dacă, din punctul lor de vedere, femeile care sunt bronzate tăciune în sezonul rece sunt foarte sexy sau foarte false. Reacţiile au fost destul de categorice: doar 25 la sută dintre respondenţi au considerat bronzul artificial sexy, în timp ce restul de 75 la sută au declarat că acest gen de bronz conferă o falsitate neplăcută doamnelor şi domnişoarelor. Dacă totuşi vreţi ca pielea dumneavoastră să capete puţină culoare chiar şi iarna, optaţi pentru loţiuni autobronzante delicate şi schimbaţi în mod natural nuanţele. Astfel, bronzul va fi destul de pronunţat pentru ca dumneavoastră să fiţi mulţumită, dar în acelaşi timp suficient de discret ca să nu bată la ochi.
 

Sclipiciul

Puţină strălucire nu strică niciodată - dacă este vorba de o ieşire la discotecă, cel puţin aceasta este ceea ce gândesc femeile. De cealaltă parte, potrivit sondajului, mai mult de jumătate dintre bărbaţi ar prefera ca produsele cosmetice care conţin sclipici să fie interzise pentru totdeauna. Domnii se plâng că atunci când partenerele lor se dau cu sclipici, bobiţele strălucitoare ajung peste tot - pe corp, pe haine, în maşină, lucru care nu este deloc pe placul bărbaţilor. Dacă vreţi să ţineţi cont de părerea domnilor, limitaţi-vă la a folosi produse cosmetice cu sclipici doar atunci când ieşiţi în oraş cu prietenele dumneavoastră, iar atunci când mergeţi la întâlnire cu iubitul, optaţi pentru un aspect natural şi lăsaţi frumuseţea interioară să vă facă să străluciţi.
 

Coşurile, bată-le vina!

Obiceiul pe care femeile îl adoptă cu nonşalanţă, dar pe care bărbaţii îl detestă este îndepărtarea coşurilor. Recunoaşteţi, nu este un obicei tocmai plăcut, cu toate că există femei care au dezvoltat o plăcere masochistă de a „umbla” mereu la coşurile care le apar. În ceea ce priveşte domnii, 56 la sută dintre aceştia sunt de părere că scoaterea coşurilor este nu doar neplăcută, ci de-a dreptul înfricoşătoare (cu toate că există şi domni care au acest obicei). Pentru a vă convinge să renunţaţi să mai „umblaţi” la coşuri, vă spunem că, dacă faceţi aşa ceva, imperfecţiunile tenului devin cu atât mai vizibile. Mai mult decât atât, sunt şanse foarte mari ca iubitul dumneavoastră să nici nu observe respectivul coş, mai ales dacă îl camuflaţi cu puţin anticearcăn.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Obiceiuri femeieşti de neînţeles pentru bărbaţi.
 Vizualizări articol: 462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obiceiuri femeieşti de neînţeles pentru bărbaţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei