Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iun 2010 - Anul XV, nr. 143 (4434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caviarul, folosit ca tratament de lux în domeniul manichiurii

Asociat din totdeauna cu dineurile de lux, caviarul a început să îşi facă de câteva luni un nume şi în industria modei, fiind folosit ca o nouă metodă în domeniul manichiurii, informează dailymail.co.uk.

Centrul Spa al hotelului de lux Lanesborough din Londra oferă acest tip de tratament special pe baza unei creme obţinute din caviar, bogată în proteine, fabricată de brandul elveţian La Prairie.

În loc să îşi întindă mâinile deasupra unei mese de manichiură, clientele sunt invitate să se aşeze pe un pat căptuşit cu prosoape albe şi au posibilitatea să servească dintr-o tavă de argint praline, biscuiţi şi apă de trandafiri.

Tratamentul "facial" pentru mâini foloseşte crema pe bază de caviar fabricată de brandul La Prairie, pentru a hidrata şi repara pielea mâinilor, care capătă astfel la final un aspect delicat.

Totul începe printr-un masaj al mâinilor cu ajutorul unui prosop moale şi încălzit, urmat apoi de un peeling de trei minute care îndepărtează celulele moarte din piele.

Partea a doua a tratamentului constă într-un periaj cu ajutorul unei paste ce conţine diamante microscopice, perle de apă dulce şi mici cristale de cuarţ, care oferă mâinilor un aspect proaspăt şi strălucitor.

În etapa a treia se aplică produsul "vedetă" al acestui tratament - o cremă cu mici bule galbene umplute cu extract de caviar - extrase din ambalaj cu ajutorul unei linguriţe pentru caviar. Tratamentul continuă prin aplicarea unei măşti încălzite ce conţine extract de soia şi de măr, care ameliorează textura şi elasticitatea pielii.

O cremă de corp cu extract de caviar este aplicată pe pielea mâinilor şi a braţelor, urmată de un masaj lent al acestora. La final, clientele au posibilitatea de a cere să li se vopsească unghiile în nuanţa preferată.

Potrivit dailymail.co.uk, acesta este unul dintre tratamentele preferate ale actriţei americane Angelina Jolie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Caviarul, folosit ca tratament de lux în domeniul manichiurii.
 Vizualizări articol: 520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Caviarul, folosit ca tratament de lux în domeniul manichiurii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei