Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iun 2010 - Anul XV, nr. 137 (4428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înapoi la tradiţie

Nimic nu amână apariţia ridurilor mai bine decât cremele hidratante

Atunci când este vorba despre prevenirea ridurilor, există puţine lucruri pe care femeile nu ar fi dispuse să le încerce, însă nimic nu amână apariţia ridurilor mai bine decât cremele hidratante, potrivit unui studiu britanic, publicat în British Journal of Dermatology.

Potrivit dailymail.co.uk, dacă este în joc un aspect tânăr şi proaspăt al tenului, femeile sunt dispuse să bea zeci de litri de apă, de ulei de peşte, să facă sport, să facă yoga într-o saună sau să-şi injecteze toxine în diverşi muşchi, făcând abstracţie de costuri şi de durere.

Însă ce s-ar întâmpla dacă ar exista o metodă care să garanteze încetinirea trecerii timpului, o metodă atât de uşoară încât cu greu ar putea fi denumită "exerciţiu de îngrijire a pielii"? Se pare că o astfel de strategie există cu adevărat.

În primul studiu desfăşurat pe o perioadă lungă, care a avut ca obiect studierea vitezei de apariţie a ridurilor, oamenii de ştiinţă au descoperit că femeile cu tenul bine hidratat dezvoltă riduri persistente mult mai încet comparativ cu femeile cu un ten uscat.

Dacă celulele epiteliale ale tenului dumneavoastră sunt bine hidratate, atunci puteţi spune că aţi găsit cheia către perfecţiune.

Numărul din luna iunie al revistei British Journal of Dermatology a publicat rezultatele acestui studiu, desfăşurat pe o perioadă de opt ani şi finanţat de compania Olay.

Rezultatele studiului au relevat faptul că pentru o femeie obişnuită de 28 de ani care are tenul uscat, numărul de riduri vizibile va creşte cu 52% până la împlinirea vârstei de 36 de ani. Însă numărul ei de riduri de profunzime va creşte cu doar 22% până la aceeaşi vârstă, dacă îşi va păstra tenul bine hidratat.

Cercetătorii britanici au fotografiat feţele unor femei, în urmă cu opt ani. Fiecare participantă la studiu a pozat în două ipostaze: cu o expresie neutră şi apoi zâmbind, cercetătorii sperând să vadă dacă ridurile de expresie - acele riduri care apar pe faţă atunci când o persoană zâmbeşte - se vor transforma în riduri permanente.

Oamenii de ştiinţă au măsurat şi notat, totodată, nivelul de hidratare al pielii pentru fiecare participantă. După opt ani, voluntarele au participat la o nouă şedinţă fotografică, iar imaginile feţelor lor au fost apoi atent examinate.

Studiul a fost efectuat pe un eşantion de 122 de femei cu vârstele cuprinse între 10 şi 72 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nimic nu amână apariţia ridurilor mai bine decât cremele hidratante.
 Vizualizări articol: 355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nimic nu amână apariţia ridurilor mai bine decât cremele hidratante0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei