Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 ian 2009 - Anul XIV, nr. 23 (4009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gene false pentru ocaziile speciale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă doriţi să aveţi privirea precum cea a actriţelor dumneavoastră prefe-rate de la Hollywood puteţi apela cu încredere la un aliat de nădejde: genele false.

Aplicarea şi folosirea genelor false nu este un lucru foarte greu, această operaţiune putând fi făcută cu uşurinţă de doamne. Genele false oferă privirii dumneavoastră un farmec aparte. Chiar dacă sunteţi fascinate de efectul pe care îl au acestea, nu trebuie să exageraţi cu folosirea lor, pentru că volumul şi lungimea lor le dau adesea de gol. Nu este recomandat să le folosiţi ziua. Păstraţi-le ca „armă secretă” pentru petreceri sau evenimente deosebite.

Alegerea genelor false este destul de dificilă, mai ales dacă sunteţi începătoare. Acestea trebuie să fie de calitate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea ochilor, şi trebuie, de asemenea, să aibă un aspect cât mai natural. Genele false sunt însoţite de un adeziv special, care este folosit în aplicarea lor. Primul lucru pe care va trebui să-l faceţi este să testaţi acest adeziv prin aplicarea unei mici cantităţi pe o porţiune de piele din zona tâmplei. Aşteptaţi apoi câteva ore pentru a vedea dacă sunteţi sau nu alergică la substanţele conţinute de adeziv. Cazurile de intoleranţă sunt extrem de rare, însă este mai bine să nu riscaţi şi să nu aplicaţi genele decât după ce aţi efectuat acest test. Există însă şi gene false prevăzute cu bandă adezivă, acestea din urmă fiind mult mai uşor de folosit.

 

Demachiaţi-vă bine înainte de aplicarea genelor false

Următorul pas este acela de a tăia genele la dimensiunea pe care o doriţi şi, bineînţeles, care se potriveşte ochilor. Cu cât le veţi lăsa mai lungi, cu atât şansele ca persoanele din jurul dumneavoastră să-şi dea seama că purtaţi gene false este mai mare. Ţineţi banda deasupra pleoapelor şi tăiaţi genele la dimensiunea dorită. Genele false aderă mai bine pe pleoape curate, aşa că mai întâi demachiaţi-vă cu un lapte cu textură neuleioasă. În cazul în care folosiţi gene cu bandă adezivă, înlăturaţi folia protectoare şi lipiţi-le pe linia genelor dumneavoastră.

Nu aplicaţi niciodată fard înainte de a lipi genele deoarece acest lucru le poate împiedica să se lipească bine de pleoape şi există riscul să rămâneţi fără ele. După ce le-aţi lipit, puteţi folosi un creion dermatograf negru sau maro. Delimitarea dintre pleoape şi genele false va fi mai puţin vizibilă şi genele vor părea mai naturale.

Acum este momentul în care puteţi folosi fardul de pleoape pe care îl doriţi. La final, aplicaţi rimel pentru a uniformiza genele false cu cele naturale.

Înainte de culcare îndepărtaţi genele false, nefiind recomandat să dormiţi cu ele. Faceţi acest lucru folosindu-vă de un demachiant obişnuit, care va înmuia adezivul. Nu încercaţi să trageţi de gene deoarece astfel veţi smulge şi câteva dintre genele dumneavoastră naturale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gene false pentru ocaziile speciale.
 Vizualizări articol: 1583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gene false pentru ocaziile speciale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei