Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 ian 2009 - Anul XIV, nr. 2 (3988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Broşa, un accesoriu elegant

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Broşele sunt, probabil, cele mai vechi bijuterii. Când omul a început să-şi acopere corpul cu mai mult decât o pânză, a avut nevoie de un obiect care să îi ţină „hainele” şi este foarte posibil ca spinii plantelor să fi fost chiar primele broşe din istorie.

Vă puteţi imagina deci ce evoluţie îndelungată au aceste accesorii, care s-au transformat de-a lungul timpului din obiecte minimaliste în adevărate bijuterii preţioase, pe care le cunoaştem astăzi. Au trecut mii de ani de la apariţia primei broşe, şi totuşi aceste obiecte sunt extrem de populare.

 

 

Varietate de forme şi dimensiuni

Datorită faptului că încă de la începuturi au fost personalizate după preferinţele celei sau celui care le purta, broşele au apărut într-o varietate de forme şi dimensiuni.

Există broşe stilizate, în formă de flori, diverse plante şi animale sau, pur şi simplu, broşe cu forme geometrice.

În plus, gama de culori şi materiale din care sunt confecţionate aceste accesorii este la fel de variată.

Argint, aur, bronz, oţel, alamă, diverse aliaje şi chiar lemn, toate acestea pot fi folosite pentru a realiza broşe de diverse forme, de la cruci celtice şi până la unicorni stilizaţi.

Simple sau sofisticate, unele dintre ele netede, altele - pline de pietre sclipitoare sunt menite să satisfacă şi cele mai pretenţioase gusturi.

 

Cea mai accesibilă bijuterie

Broşa este cea mai accesibilă bijuterie pe care o poate purta o femeie. Puteţi deschide cutia de bijuterii a bunicii sau puteţi căuta prin magazine o versiune modernă a acestui accesoriu.

Orice aţi alege, puteţi fi sigură că nu veţi da greş. Puteţi aplica o broşă elegantă pe rochia dumneavoastră preferată, pentru a-i conferi un plus de strălucire sau, la fel de bine, puteţi aplica pe un costum sobru o broşă sclipitoare, pentru a fi sigură că nu veţi trece neobservată.

Trebuie să ţineţi cont de faptul că o broşă deosebită poate eclipsa alte obiecte vestimentare pe care le purtaţi. De aceea, este bine să faceţi alegeri potrivite în acest sens, pentru a fi sigură că puneţi în valoare exact ceea ce vă doriţi. De acelaşi criteriu trebuie să ţineţi cont şi când mergeţi să cumpăraţi un astfel de accesoriu, pentru dumneavoastră sau pentru o persoană dragă. Orice alegere aţi face, ţineţi minte că o broşă nu trebuie să lipsească din caseta cu bijuterii a nici unei femei care doreşte să adauge un plus de graţie şi stil ţinutei sale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Broşa, un accesoriu elegant.
 Vizualizări articol: 1126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Broşa, un accesoriu elegant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei