Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 dec 2008 - Anul XIII, nr. 294 (3975)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tratamente de înfrumuseţare extreme

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu puţin timp în urmă, fosta componentă a formaţiei Spice Girls şi actuala soţie a fotbalistului englez David Beckham, Victoria, a făcut o mărturisire care s-ar putea să le lase pe multe dintre dumneavoastră cu gura căscată. Ea a spus că pielea ei este atât de fină ca urmare a măştilor cu excremente de păsări pe care şi le aplică. Acest tratament ciudat este o noutate printre vedete şi a fost lansat de un celebru salon de înfrumuseţare din capitala Angliei - Hari’s -, în urmă cu aproximativ un an. Inspirându-se din faptul că în urmă cu secole excrementele de liliac erau folosite de gheişe pentru a se demachia, specialiştii din cadrul salonului englez au realizat propriul amestec, a cărui principală proprietate este aceea de a tonifia tenul. Varianta utilizată de Victoria Beckham este preparată din excremente de privighetoare amestecate cu ceai verde. Acest tratament nu este unul dintre cele mai scumpe, costând aproximativ 172 de euro pe lună.

Alt tratament, numit Viagra părului, este foarte căutat de vedete la acelaşi salon londonez. Acesta este pe bază de spermă de taur Angus. El conţine proteine care acţionează profund în firul de păr şi îl hrănesc din interior. Efectul a fost catalogat de multe dintre cliente drept „spectaculos”, afirmând că, în urma acestuia, părul lor strălucea ca niciodată. Un astfel de tratament costă 75 de euro.

 

 

Cremă pentru hemoroizi şi mucus de melc

Altă practică ciudată pentru păstrarea frumuseţii este aceea a cărei adeptă este actriţa Sandra Bullock. Ea foloseşte o cremă pentru hemoroizi pentru a combate ridurile apărute sub ochi.

De asemenea, crescătorii de melci chilieni au observat în timp că mâinile lor, care erau mereu acoperite de mucus de melci, aveau pielea foarte fină şi catifelată. Micile răni se cicatrizau mai repede şi fără a se infecta. A fost lansată recent crema pentru îngrijire numită Elicina, care are în compoziţie 80 la sută mucus de melci. Aceasta nu doar că protejează pielea împotriva îmbătrânirii, dar o şi întinereşte. Are, de asemenea, în compoziţie colagen, glicerină, vitaminele C, A şi E, dar şi alantoină, substanţă care ajută la refacerea cochiliei melcului şi care îl protejează de radicalii liberi. Crema nu are un preţ foarte mare, un tub costând doar 20 de euro.

 

Şerpii, un aliat al frumuseţii

Crema numită Syn-Vipe conţine o proteină care imită veninul de viperă. Acest produs acţionează eficient împotriva ridurilor şi are aceleaşi efecte asupra muşchilor feţei precum botoxul. O cutie cu o astfel de cremă costă aproximativ 60 de euro. Altă noutate în materie de tratamente de frumuseţe constă în masajul efectuat de şerpi. Un salon de frumuseţe din Israel a lansat această practică, ea constând în punerea a şase şerpi neveninoşi pe spatele clienţilor. Aceştia sunt lăsaţi să se plimbe în voie timp de aproximativ o oră. Această tehnică se pare că este eficientă împotriva stresului, a durerilor musculare şi migrenelor, lăsând, în acelaşi timp, pielea spatelui netedă. „Numeroase persoane consideră că şerpii au un efect calmant. Aceştia se plimbă liniştiţi pe corp, iar clienţii au senzaţia unor comprese reci pe piele.

Şerpii sunt reci, uscaţi şi foarte fini, iar în momentul în care se mişcă oferă o senzaţie extrem de plăcută. Folosim şerpi de diferite mărimi, neveninoşi, deci clienţii nu sunt expuşi pericolelor. Această experienţă o adori sau o deteşti. Nu există cale de mijloc”, a declarat Ada Barak, proprietara salonului. Preţul unui astfel de tratament este de 50 de euro. Pentru cei care nu se tem de animale, Ada le propune şi un masaj la picioare făcut de şoricei.



Peşti sau lipitori

Terapia Dr. Fish înseamnă, de fapt, alt fel de pedichiură. Aceasta este făcută de o specie de peşti care vă ajută să scăpaţi de pielea moartă de pe picioare. Este suficient să băgaţi picioarele în vasul în care au fost puşi peştişorii şi pielea moartă de pe tălpi va deveni o amintire.

Această practică este întâlnită în mai multe centre de înfrumuseţare din Statele Unite şi Japonia, unde există lungi liste de aşteptare pentru a putea beneficia de un astfel de tratament.

Pentru a vă dezintoxica organismul şi a vă purifica sângele, nu vă rămâne decât să puneţi patru-cinci lipitori în zona buricului. Actriţa Demi Moore este una dintre adeptele acestei practici şi s-a declarat entuziasmată de efectele miraculoase ale acesteia.

Pentru cele mai temerare doamne există Cell Therapy, o terapie antiîmbătrânire care constă în efectuarea unor injecţii cu celule extrase din embrioni de oi negre.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tratamente de înfrumuseţare extreme.
 Vizualizări articol: 498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tratamente de înfrumuseţare extreme1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei