Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 oct 2008 - Anul XIII, nr. 245 (3926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Micile secrete ale unei siluete armonioase

Uneori, micile detalii, pe care abia le observi, sunt cele care provoacă o modificare radicală a greutăţii corporale, conform părerii nutriţioniştilor britanici, relatează mirror.co.uk.

 

Băuturile

Băuturile dulci acidulate şi sucurile din fructe zdrobite conţin în jur de 100 de calorii pentru un pahar de capacitate medie, iar cafeaua precum sortimentul latte are peste 250 de calorii. Fiecare pahar mic de vin adaugă şi el încă 100 de calorii.

Cercetările recente au demonstrat că de obicei oamenii nu iau în calcul caloriile conţinute în lichidele consumate, şi din acest motiv nu încearcă să compenseze printr-o cantitate de mâncare mai redusă. Pentru a evita capcana caloriilor conţinute în băuturi, consumaţi ceai, cafea obişnuită, apă, lapte degresat şi în mod ocazional, băuturi răcoritoare dietetice.

 

Porţii mici

Folosiţi farfurii mai mici, pentru că în acest fel veţi servi în mod automat porţii mai mici de mâncare, fără măcar să vă daţi seama de acest lucru. O singură lingură de paste mai puţin vă salvează de 31 de calorii, iar un cartof mai puţin vă scuteşte de încă 30 de calorii. Astfel de mici "economii" vă vor ajuta în curând să obţineţi o pierdere substanţială în greutate.

 

Untul

Schimbaţi untul şi margarina cu un sortiment de unt care are un conţinut scăzut în grăsimi. Dacă faceţi acest lucru cu două felii de pâine în fiecare zi, veţi reuşi să evitaţi cel puţin 80 de calorii. Veţi slăbi în acest fel aproximativ un kilogram la fiecare două luni.

 

Maioneza

Renunţaţi la maioneză, pentru că o singură lingură de maioneză adaugă 100 de calorii suplimentare şi 10 grame de grăsime în sandvişul sau în salata dumneavoastră. Dacă vreţi totuşi să folosiţi maioneză, optaţi pentru una dietetică, care reduce la jumătate numărul caloriilor. Muştarul este cel mai indicat pentru sandvişul dumneavoastră, deoarece conţine doar 10-20 de calorii într-o lingură.

 

Ceaiul verde

Înlocuiţi băutura dumneavoastră preferată cu ceaiul verde. Substanţele conţinute în acesta, denumite catechine, au rolul de a creşte uşor ritmul metabolismului uman. Înlocuind cele câteva ceşti de ceai pe zi cu acelaşi număr de ceşti de ceai verde, veţi reuşi să evitaţi 80 de calorii în fiecare zi.

 

Cereale

Înlocuiţi cerealele obişnuite cu cereale integrale, deoarece chiar dacă varietăţile de paste, de pâine, de orez şi de alte carbonaţi care îl conţin nu vă vor scuti de aportul caloric, ele vă vor sătura mai bine şi este foarte probabil că veţi mânca mai puţin la fiecare masă. Un alt avantaj este faptul că veţi avea o digestie mai bună, lipsa constipaţiei şi a balonării, iar în final veţi avea o siluetă mai fină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Micile secrete ale unei siluete armonioase.
 Vizualizări articol: 391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Micile secrete ale unei siluete armonioase1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ceai trimis de
(17 oct 2008, 21:52:20
ceaiul asta verde pe care-l recomandati voi e cel mai daunator pt corpul uman.la fel si ceaiul negru

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei