Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 oct 2008 - Anul XIII, nr. 232 (3913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Magie în noua colecţie Dior

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă doriţi să vă bucuraţi ochii cu cea mai strălucitoare colecţie a acestui sezon, vă recomandăm să urmăriţi cu atenţie colecţia pret-a-porter pusă la punct de John Galliano pentru casa Christian Dior. O colecţie impresionantă, din care nu au lipsit culorile vii, îndrăzneţe, pielea de şarpe sau valurile de şifon şi care a captivat complet atenţia publicului.

Elementul-cheie al show-ului organizat la Paris l-a reprezentat parada strălucitoare de rochii de cocteil colorate şi vaporoase. În culori care de care mai fistichii, începând cu portocaliu, continuând cu galben aprins şi fucsia şi ajungând până la violet închis, rochiile din şifon au luat ochii vedetelor aflate în primele rânduri.

Rochia, obiectul vestimentar care nu a lipsit din nici o colecţie din sezonul de primăvară-vară, capătă în viziunea lui Galliano trăsături şi mai feminine. Designerul ornează toate rochiile cu volane fantezie, pliseuri înguste şi bretele extrem de subţiri, care completează în mod fericit materiale pretenţioase precum şifonul sau mătăsurile vaporoase ce expun cu obrăznicie trupul celei care alege să le poarte. Topurile gen corset create de Galliano sunt ornate cu scoici, mărgele sau bucăţele de metal, în timp ce fustele sunt împodobite cu dantelă, ciucuri sau panglici.

 

Pielea de şarpe, elementul central

Pentru ocazii mai formale, Galliano nu se sfieşte să propună rochii lungi până în pământ, dar la fel de îndrăzneţe. Senzaţie a făcut o creaţie de culoare crem, completată cu detalii argintii strălucitoare, o curea şi bretele ce ornau cu graţie gâtul manechinului, dar nu a trecut neobservată nici rochia neagră din voal transparent, completată de un corset din piele de şarpe.

De altfel, pielea de şarpe este unul dintre elementele centrale ale colecţiei lui John Galliano, fiind prezentă atât în designul jachetelor supradimensionate, cât şi în cel al rochiilor de cocteil.

Printre celebrităţile care au asistat cu încântare la prezentarea colecţiei Dior inventată de John Galliano s-au numărat Emma Watson, Dita Von Teese, Eva Green, cântăreaţa Katy Perry, dar şi laureata Premiului Oscar, Marion Cotillard.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magie în noua colecţie Dior.
 Vizualizări articol: 1532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magie în noua colecţie Dior0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei