Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 sep 2008 - Anul XIII, nr. 214 (3895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ţinute de seară sclipitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru petrecerile din acest sezon, creatorii de modă propun rochii de seară negre, cu paiete sau din lamé. Ele sclipesc în mii de culori, sunt mătăsoase, aurii sau argintii şi vă vor face şi pe dumneavoastră să străluciţi.

Toamna, după concediu, sunteţi bronzată, odihnită şi plină de viaţă, gata să ieşiţi în fiecare seară şi să dansaţi până în zori împreună cu prietenii. Iar pentru a fi cea mai frumoasă şi pentru a fi în centrul atenţiei, trebuie să străluciţi, la propriu şi la figurat.

Există mai multe opţiuni pentru o ţinută ideală de seară. Puteţi alege o rochie din mătase neagră, pentru un efect glam şic, ori puteţi îndrăzni să purtaţi o rochie sclipitoare din lamé sau ornată cu paiete aurii, argintii, negre.

Detaliile care vor face diferenţa vor fi, bineînţeles, accesoriile. O pereche de pantofi aurii, o geantă strălucitoare sau bijuterii sclipitoare, puteţi alege orice pentru a vă completa ţinuta; totul depinde de stilul şi de imaginaţia dumneavoastră.

 

Clasica rochiţă neagră din lamé

Puteţi fi sigură că veţi atrage toate privirile dacă mizaţi pe eleganţă, purtând clasica rochiţă neagră, din mătase sau din satin. Este o ţinută elegantă şi discretă, întotdeauna seducătoare şi sofisticată. Pe scurt, clasica rochie neagră este un obiect vestimentar ce nu trebuie să lipsească din garderoba dumneavoastră, cu atât mai puţin toamna aceasta, şi care vă scoate din încurcătură când nu ştiţi cu ce anume să vă îmbrăcaţi pentru un eveniment.

Acelea dintre dumneavoastră care vor să adauge un strop de originalitate ţinutei trebuie să fie îndrăzneţe, iar paietele şi lamé-ul vă vor scoate cu siguranţă din anonimat. Dacă este neagră, rochia scurtă aduce aminte de moda anilor ’70. Dacă, în schimb, este argintie sau aurie, rochiţa devine luxoasă, elegantă, iar dumneavoastră vă Ľtransformaţi“ într-o bijuterie. Doamnelor şi domnişoarelor cărora le place să mizeze pe propriile atuuri le recomandăm să combine paietele cu materiale transparente, pentru un efect garantat.

 

Accesorii

Aşa cum probabil vă imaginaţi, o ţinută de seară nu este completă fără accesorii. Acestea pot fi colorate, aurii, argintii sau cu paiete. Celebra şi simpla rochie neagră poate deveni cu adevărat şic dacă o purtaţi cu pantofi de lac sau cu o poşetuţă strălucitoare. Pentru un plus de originalitate, puteţi purta o rochie ornată cu paiete negre împreună cu o pereche de colanţi coloraţi sau cu cizme înalte din piele sau lăcuite. Pe scurt, în acest sezon, strălucirea este singurul element de care trebuie să ţineţi cont atunci când alegeţi o ţinută de seară.

 

Strălucire pe podiumul de prezentare şi pe covorul roşu

De la Lindsay Lohan şi până la Christina Aguilera, Madonna sau Alicia Keys, toate vedetele s-au îndrăgostit de ţinutele strălucitoare, care atrag toate privirile pe covorul roşu. Şi marii creatori de modă s-au supus acestei tendinţe, iar Lanvin şi Elie Saab sunt principalii designeri care au creat veşminte care mai de care mai sclipitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţinute de seară sclipitoare.
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ţinute de seară sclipitoare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei