Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 aug 2008 - Anul XIII, nr. 199 (3880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Faţa de pernă care elimină ridurile

Cercetătorii americani au realizat o faţă de pernă al cărei material include oxid de cupru şi care contribuie la eliminarea ridurilor, spre deosebire de feţele de pernă normale, informează Telegraph, în ediţia online.

În timpul testelor, persoanele care au folosit faţa de pernă din material pe bază de oxid de cupru au constatat, după patru săptămâni, că au mai puţine riduri.

Testele clinice, supravegheate de dermatologi, au fost realizate, timp de o lună, pe un număr de 57 de voluntari. Aceştia au primit fie feţe de pernă anti-rid, care nu dau pielii o senzaţie diferită faţă de cele normale, sau feţe de pernă convenţionale.

La finele perioadei de test, persoanele care au utilizat feţele de pernă din material special aveau mai puţine riduri şi cute faciale.

Jeffrey Gabbay, proprietarul companiei Cupron, care şi-a folosit experienţa în realizarea de obiecte de uz medical din material pe bază de cupru pentru a realiza faţa de pernă, a declarat că "medicul chirurg care a supervizat testele noastre de vindecare a rănilor a remarcat că o creştere a colagenului contribuie la acest proces. Ne-am întrebat dacă acest lucru ar putea contribui la înlăturarea ridurilor şi cutelor faciale. Astfel încât am realizat feţe de pernă dintr-un material pe bază de cupru şi am remarcat că, după câteva zile de utilizare a lor, liniile feţei au început să se estompeze".

"Este o descoperire fantastică. Materialul are impact asupra tuturor liniilor feţei, însă acţionează cel mai bine asupra celor pronunţate", a adăugat el.

Cercetătorii consideră că umezeala pielii determină emanarea de ioni de cupru din faţa de pernă, aceştia simulând producţia de colagen din apropierea suprafeţei pielii.

Compania a vândut până acum circa 10.000 de feţe de pernă din material special pe teritoriul Statelor Unite, la peste 25 de dolari bucata, şi intenţionează să lanseze produsul şi în Statele Unite. În plus, societatea a mai realizat o gamă de accesorii din materiale pe bază de cupru, cum ar fi mănuşi şi acoperitori pentru ochi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Faţa de pernă care elimină ridurile.
 Vizualizări articol: 953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Faţa de pernă care elimină ridurile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei