Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 aug 2008 - Anul XIII, nr. 191 (3872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cum purtăm bijuteriile din aur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fiecare femeie are în cutia cu bijuterii cel puţin un obiect din aur la care ţine foarte mult. Elegante, unice şi preţioase, podoabele confecţionate din acest metal nu pot fi purtate în combinaţie cu orice haine şi, de multe ori, nu pot fi asociate cu alte bijuterii.

Aurul, aşa cum bine ştiţi, are mai multe culori şi nuanţe, dintre acestea distingându-se în special aurul galben şi cel alb. Deşi bijuteriile din aur galben sunt foarte populare, trebuie să ştiţi că această nuanţă nu permite combinarea cu orice fel de haine sau de stiluri. În plus, aurul galben nu are acelaşi impact la o ţinută de zi ca atunci când este purtat seara. Rămâne să alegeţi dumneavoastră stilul care vi se potriveşte cel mai bine.

În timpul zilei, este indicat ca bijuteriile să fie elegante şi discrete. Dacă purtaţi o bluză cu mâneci bufante, puteţi opta pentru un inel delicat din aur galben, care va conferi eleganţă mâinilor dumneavoastră. În cazul în care doriţi să afişaţi un lănţişor foarte fin, atunci puteţi îmbrăca un top cu un decolteu puţin adânc.

 

Nu amestecaţi stilurile

Indiferent ce haine purtaţi, este foarte important să nu amestecaţi stilurile de bijuterii sau să încărcaţi ţinuta cu prea multe accesorii. O singură podoabă este suficientă pentru a vă conferi eleganţă şi distincţie.

Dacă doriţi ca bijuteriile să vă scoată din anonimat, puteţi alege un lănţişor lung şi subţire din aur. Este mereu în tendinţe, cu atât mai mult în acest sezon, putând fi purtat cu o rochie fluidă, un top lărguţ sau cu un maiou cu decolteu în V, eventual tricotat. În plus, acest accesoriu prezintă avantajul că poate fi combinat cu bijuterii-fantezie aurite sau cu unele micuţe. Nu exageraţi totuşi cu accesoriile, pentru a nu risca să încărcaţi prea mult ţinuta, în special dacă sunteţi voluptoasă.

Pentru a accesoriza o ţinută de seară, vă recomandăm să purtaţi o brăţară lată din aur galben. Fiind la modă în această vară, se potriveşte perfect cu o rochie neagră şi decoltată. Pentru o ţinută mai sobră, mizaţi pe un colier delicat din aur, care vă pune în valoare bustul, atrăgând privirile cu strălucirea lui.

Culorile care se asortează foarte bine cu aurul galben sunt tonurile de maro, negru, gri, portocaliu sau roşu închis, dar şi nuanţele pastelate.

 

Aurul alb câştigă teren

În ultimul timp, aurul alb câştigă teren în faţa celui galben sau roşu, cel mai probabil pentru faptul că purtarea bijuteriilor din acest metal nu este supusă unor restricţii la fel de stricte.

Aurul alb este tineresc şi modern, fiind preferatul femeilor din noua generaţie, care iubesc strălucirea aurului şi culoarea argintului.

În plus, bijuteriile din aur alb se poartă cu orice şi pot fi combinate fără probleme cu alte accesorii.

Dacă vreţi să adoptaţi o ţinută şic şi discretă în timpul zilei, puteţi purta un inel din aur alb şi o brăţară asortată, pe care să le asociaţi cu o fustă-creion colorată şi un top alb sau negru.

 

Imagine strălucitoare

Pentru a vă crea o imagine mai strălucitoare, dar nu exagerată, ci potrivită pentru o ocazie unde trebuie să fiţi elegantă, în materie de bijuterii din aur alb puteţi purta orice. Mai mult decât atât, este permis să variaţi bijuteriile şi să completaţi ţinuta cu brăţări subţiri şi colorate, în ton cu hainele pe care le îmbrăcaţi. Singura limită ar fi să nu adoptaţi o ţinută multicoloră, pentru că astfel podoabele ar fi puse în umbră.

Seara, aurul alb vă dă posibilitatea de a avea o ţinută strălucitoare, asortând bijuterii făcute din acest metal la o rochie cu strasuri. Pentru o ţinută de seară mai sobră, mizaţi pe o combinaţie de două culori şi bijuterii din aur alb cu pietre. Este o combinaţie simplă, dar sexy şi de efect.

Culorile care se potrivesc cu aurul alb trebuie să fie luminoase, pentru a pune metalul în evidenţă. Gri şi crem sunt perfecte, puteţi opta şi pentru roz, roşu, turcoaz, vişiniu sau galben, însă evitaţi portocaliul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum purtăm bijuteriile din aur.
 Vizualizări articol: 1311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum purtăm bijuteriile din aur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei