Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2008 - Anul XIII, nr. 137 (3818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bijuterii adezive

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nouă categorie de podoabe este la mare căutare printre doamne şi domnişoare: bijuteriile care se lipesc pe piele.
Puteţi spune adio lănţişoarelor, cerceilor şi piercing-ului, deoarece acum aveţi la dispoziţie bijuteriile care se lipesc, considerate chiar de creatorul lor „adevărate adezive ale frumuseţii”. Ideea realizării acestora îi aparţine florentinului Alessandro Masini.

Bijuteriile adezive (skin jewel) se lipesc pe piele cu ajutorul unei membrane care nu provoacă alergii sau reacţii adverse şi care este rezistentă la apă. Ideea de a realiza ceva ce nu se mai văzuse i-a venit lui Masini după şapte ani pe care i-a petrecut în călătorii în jurul lumii.

Întâlnirea cu oameni care aparţin altor culturi, cunoaşterea diferitelor stiluri de viaţă l-au dus pe Alessandro Masini la căutarea unei idei prin care să unească mai multe culturi. Colecţia sa, numită „Newd”, este concepută pentru modelul de femeie dinamică, liberă şi un pic excentrică. Bijuteriile create de Masini îmbină modernitatea şi seducţia.

 

Libertatea de a vă decora corpul

Adezivul special cu care sunt prevăzute bijuteriile semnate de Masini face ca orice femeie să fie liberă să se gândească la propriul corp şi la posibilitatea de a-l „decora” cu o bijuterie care depăşeşte conceptul de piercing sau tatuaj, tocmai prin faptul că poate fi oricând îndepărtată, nelăsând semne.

Bijuteriile adezive pot fi aplicate oriunde. Pentru aplicare aveţi nevoie de doar câteva secunde, însă puteţi fi sigure că bijuteria respectivă va sta la locul ei atâta timp cât veţi dori. Creaţiile lui Masini sunt realizate din materiale şi pietre preţioase, iar preţurile sunt pe măsură. Fiecare bijuterie cumpărată este oferită împreună cu 25 de benzi adezive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bijuterii adezive.
 Vizualizări articol: 1713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bijuterii adezive0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei