Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2008 - Anul XIII, nr. 129 (3810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mărul, aliatul frumuseţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mărul este unul dintre fructele-simbol ale frumuseţii şi este un aliat de bază pentru toate doamnele care ţin cure de slăbire.
Există nenumărate motive pentru care merele trebuie incluse în dieta zilnică a fiecăruia dintre noi.
„Mărul este o excelentă sursă de apă, de vitamine şi de săruri minerale, satură şi hrăneşte fără a îngrăşa. O sută de grame de mere echivalează a 45-55 de calorii”, a declarat Carlo Cannella, expert în alimentaţie, de la Universitatea La Sapienza din Roma.

„Fructul păcatului”, pe lângă acţiunile benefice pe care le are împotriva radicalilor liberi, este extrem de util şi atunci când vine vorba despre frumuseţe şi despre tratamentele cosmetice, datorită conţinutului mare de vitamine, betacaroten, fluoruri şi fier.

 

Măşti tonifiante.

Pielea feţei poate fi tonifiată prin aplicarea pe ten a câtorva felii de măr proaspăt.

De asemenea, se poate realiza o mască eficientă pentru doamnele cu pielea uscată, amestecând măr ras cu câteva linguriţe de miere şi de iaurt. Aceasta se aplică pe faţă, se lasă cel puţin 15 minute, apoi se curăţă cu apă rece.

Tamponarea tenului cu suc de mere proaspăt are ca efect redarea fermităţii pielii. Un măr tăiat bucăţi şi fiert într-o jumătate de pahar de lapte este un remediu bun împotriva ridurilor.
Şi în clinicile specializate pentru frumuseţe, tratamentele cu mere au luat amploare în ultima perioadă. Clientele au posibilitatea de a se relaxa într-o cadă în care au fost puse bucăţi de mere, baie care are efect relaxant, dar şi un efect vizibil asupra pielii, care rămâne fină şi catifelată.

Mărul este folosit şi atunci când vine vorba despre masaje. Amestecurile de nămol, mere şi uleiuri au un efect de regenerare şi purificare a pielii, în timp ce împachetările cu mere au un efect depurativ şi curativ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mărul, aliatul frumuseţii.
 Vizualizări articol: 1331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mărul, aliatul frumuseţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei