Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Trucuri de frumuseţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă doriţi să vă revoluţionaţi aspectul, uitaţi de transformările-şoc şi puneţi în practică mici trucuri, simple şi rapide, al căror rezultat este însă unul spectaculos.

Conturul buzelor

Pentru a arăta cu zece ani mai tânără, nu este nevoie de chirurgul plastician. Este suficient să vă conturaţi buzele. Dacă gura este bine definită, ridurile din jurul acesteia nu se mai observă, iar faţa pare mai tonică. Se poate folosi un creion care să aibă aceeaşi culoare cu buzele sau puteţi apela la un cabinet estetic, pentru realizarea unui contur semipermanent.

Sprâncene îngrijite

Nu toţi ştiu, însă forma sprâncenelor determină expresia feţei. Pentru a vă schimba expresia, este nevoie de modificarea curbei sprâncenelor. Ridicarea sprâncenei către tâmple face ochii mai mari şi mai sexy. Sprâncenele arcuite, în schimb, oferă un aer dulce, iar cele drepte, o alură severă.

Păr hidratat

A avea o faţă luminoasă este o chestiune care nu ţine numai de piele. Şi părul are contribuţia sa. Cu cât părul este mai strălucitor, cu atât reflectă mai mult lumina asupra tenului.

Dinţi albi

Un surâs este cu atât mai seducător cu cât dinţii sunt mai frumoşi şi mai albi. În loc de pastă de dinţi, folosiţi, o dată pe lună, pentru periajul dinţilor bicarbonat.

Gene arcuite

Dacă vreţi să aveţi ochii mai mari şi mai expresivi în mai puţin de 30 de secunde, folosiţi un cleşte pentru arcuirea genelor. Înainte trebuie să aplicaţi rimel, apoi poziţionaţi cleştele la rădăcina genelor. Foarte important de ştiut este că, pentru obţinerea unui rezultat spectaculos, cleştele trebuie strâns doar o singură dată.

Combateţi pungile de sub ochi

Cea mai bună soluţie este aceea de a pune boabe de mazăre într-o pungă pe care să o ţineţi câteva ore la congelator. După aceea, ţineţi-le trei minute pe zona de sub ochi. Forma sferică a boabelor de mazăre aderă perfect cu suprafaţa pielii şi face ca pungile să devină mai puţin vizibile.

Buze cu volum

Pentru a avea o gură cărnoasă, secretul este acela de a folosi un gloss ce oferă volum. În cazul tinerelor, utilizarea unui astfel de gloss oferă o notă în plus de senzualitate, iar pe doamnele care au depăşit vârsta de 50 de ani acest truc le va face să pară cu zece ani mai tinere.

Deschideţi culoarea părului

Chiar dacă poate părea ciudat, metoda cea mai bună pentru a masca ridurile o reprezintă deschiderea la culoare a părului. Este vorba despre o chestiune de lumină. Cu cât culoarea părului este mai deschisă, cu atât pielea feţei va fi mai luminată, va părea mai compactă şi fără semne. O vopsea închisă, în schimb, tinde să scoată în evidenţă ridurile şi să le facă să pară mai profunde.

Folosiţi fard de obraz cremă

Secretul pentru ridicarea pomeţilor este foarte simplu. Este suficient să înlocuiţi fardul de obraz pudră cu unul cremă. Efectul este vizibil imediat. Importantă este aplicarea fardului exact sub pomeţi, cu ajutorul degetelor.

Încercaţi pudra transparentă

Este suficientă aplicarea pudrei şi petele, coşurile sau imperfecţiunile vor dispărea ca prin minune. Este extrem de importantă folosirea unei pudre transparente. Dacă este opacă, pudra dă pielii un aspect prăfuit, iar imperfecţiunile se observă şi mai mult.

Schimbaţi-vă cărarea

Una dintre cele mai simple modalităţi pentru a vă modifica propriul look este schimbarea cărării părului. Pentru a înţelege cât de mult vă poate modifica expresia acest truc este suficient să confruntaţi propria imagine din oglindă cu o fotografie. Se observă imediat că schimbarea cărării de pe partea dreaptă pe partea stângă face ca faţa dumneavoastră să fie diferită. Pentru a schimba şi mai mult aspectul, puteţi înlocui cărarea clasică, dreaptă, cu una în zigzag.


Fără cearcăne

O faţă cu cearcăne pare obosită şi îmbătrânită, iar ochii par mult mai mici decât sunt în realitate. În cazul în care cearcănele au culoare violet, se foloseşte un corector cu tonuri de verde, dacă acestea sunt gri, se foloseşte un corector cu tonuri portocalii. Pentru a face ca ochii să pară mai mari, aplicaţi un pic de pudră albă sub cearcăne.

Mascaţi ridurile

Pentru a ascunde ridurile de pe frunte, din apropierea ochilor sau cele de la colţul gurii este indicată folosirea unui produs specific pe bază de silicon. Aplicaţi pe zona cu riduri, apoi folosiţi fond de ten.

Schimbaţi rimelul

Cu cât genele sunt mai lungi, cu atât ochii par mai mari. Cele mai bune rimeluri sunt cele duble. Cu ajutorul periuţei albe aplicaţi microfibre care dau senzaţia de alungire a genelor, apoi folosiţi periuţa neagră pentru fixare şi pentru oferirea unei culori intense.

Intensificaţi culoarea ochilor cu ajutorul dermatografului

Dacă vreţi să scoateţi în evidenţă culoarea pe care o au ochii dumneavoastră este suficient să faceţi un contur cu un creion dermatograf. Doamnele cu ochii albaştri trebuie să facă conturul folosind un dermatograf verde, iar cele cu ochii verzi trebuie să folosească un dermatograf albastru deschis. Pentru cele cu ochii căprui este recomandată folosirea unui dermatograf de culoarea bronzului, cu reflexe metalice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trucuri de frumuseţe.
 Vizualizări articol: 1950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Trucuri de frumuseţe5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte