Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2008 - Anul XIII, nr. 19 (3700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cafeina, secretul pielii frumoase

Piaţa cosmeticelor abundă în produse printre ingredientele cărora se numără cafeina. Cremele cu cafeină pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor, cremele de tip peeling, gelurile anticelulitice cu extract de cafea sunt tot mai populare în rândul femeilor preocupate de felul cum arată. Un studiu efectuat în Brazilia şi apărut în publicaţia americană Journal of Cosmetic Dermatology a confirmat ceea ce până acum părea o fantezie: cremele pe bază de cafeină contribuie la combaterea celulitei. S-a demonstrat că folosirea de două ori pe zi a cremelor cu o concentraţie de 7% cafeină redă elasticitatea pielii şi atenuează aspectul de coajă de portocală.

 

Arderea grăsimilor

Cafeina – substanţa miraculoasă, extrasă din boabele de cafea – pătrunde în piele, stimulând circulaţia sangvină şi arderea grăsimilor. “În acelaşi timp, cremele pe bază de cafeină menţin supleţea şi elasticitatea pielii. La 80% dintre femeile incluse în studiu s-a observat o reducere a stratului adipos după 30 de zile de utilizare a cremelor cu cafeină. Pentru ca rezultatele să fie dintre cele mai bune, cremele trebuie folosite tot timpul şi trebuie asociate neapărat cu exerciţiile fizice”, arată coordonatorul studiului, dr Omar Lupi, de la Universitatea Federală din Rio de Janeiro. Înainte de aplicarea cremelor, specialiştii ne recomandă o baie călduţă şi masarea zonelor cu aspect de coajă de portocală (picioare, fese, abdomen). Astfel, crema va fi mai bine absorbită de piele. O asemenea procedură are nu numai efect anticelulitic, ci şi efect de drenaj, de eli­minare a retenţiei de apă din ţesuturi.

În rândul starurilor de la Hollywood sunt foarte populare împachetările cu geluri pe bază de cafeină sau băile în care se adaugă extract de cafea şi lapte. Cafeina stimulează eliminarea toxinelor şi descompunerea grăsimilor la nivel celular, contribuind la arderea kilogramelor în plus. În acelaşi timp, odată pătrunse în piele, principiile active din cafea vor continua să acţioneze câteva ore după procedură.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cafeina, secretul pielii frumoase.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cafeina, secretul pielii frumoase0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare de ouă cu crenvurşti 6 porţii - 45 minute 8 ouă10 crenvurşti3 cepe1 ardei gras4-5 roşii1 morcov100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Tocaţi mărunt ceapa şi morcovul şi căliţi-le în 50ml ulei, 10 minute. Adăugaţi crenvurştii tăiaţi în felii... Citeşte