Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 ian 2008 - Anul XIII, nr. 9 (3690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un nou an, aceleaşi tendinţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Începutul unui nou an este în general sinonim cu schimbarea şi reînnoirea, iar tendinţele în modă nu fac nici ele excepţie de la această regulă. Vestea bună pentru doamne este că, în domeniul modei, un an încheiat nu înseamnă neapărat renunţarea la elementele care au definit tendinţele sezoanelor precedente. Vă prezentăm în continuare câteva dintre obiectele vestimentare care au fost în trend în 2007, dar pe care le puteţi purta cu încredere şi anul acesta, fără să riscaţi să fiţi catalogată drept ieşită din tendinţe.
Prima pe listă ar fi jacheta sport de piele, piesă vestimentară pentru care aţi făcut economii drastice în toamna trecută pentru a fi în pas cu moda. Vestea bună este că la primăvară nu va trebui să o abandonaţi în fundul dulapului, mai ales ca aţi apucat să o purtaţi doar o săptămână, după care aţi fost obligată să îmbrăcaţi paltonul. Din fericire, odată cu primele semne ale primăverii vă veţi putea etala iar jacheta preferată.
Vin la rând jeanşii. Nu e nimic original sau ieşit din comun în faptul că blugii vor fi la modă şi la primăvară, pentru că aceştia au devenit o piesă indispensabilă pentru orice sezon. Puteţi deci purta în continuare blugi largi sau jeanşi cu talie înaltă, fără să păreţi demodată.
Următoarea pe listă este rochia. Ea a fost unul dintre veşmintele preferate de doamne în această iarnă, fiind purtată cu colanţi. Rochia scurtă va „străluci” şi la sfârşitul iernii, mai ales dacă o purtaţi cu botine sau chiar cizme. Oricum, deşi garantăm că rochia scurtă va fi în continuare în tendinţe, nu acelaşi lucru îl putem spune în legătură cu colanţii...
Ultimul care ne interesează, dar nu cel din urmă, este puloverul lung, tricotat, cea mai bună alegere pentru un look lejer. Puteţi asorta un astfel de pulover cu o pereche de colanţi pentru a obţine o ţinută casual şi practică, dar îl puteţi combina la fel de bine cu o jachetă scurtă de piele, jucându-vă cu contrastele de lungimi.

Pentru trecerea către primăvară

Poate nu vă vine să credeţi, dar specialiştii spun că eşarfele trebuie să fie nelipsit de la gâturile noastre chiar şi după ce vremea se încălzeşte. Tendinţa iniţiată de cei mai pretenţioşi designeri s-a răspândit peste tot şi a fost adoptată fără regrete chiar şi de cei mai „vigilenţi” pasionaţi de modă, aşa că nu e de mirare dacă la primăvară moda va fi marcată din nou de eşarfe.
În afară de asta, putem spune că botinele vor fi piesa de rezistenţă şi în următorul sezon. Nici nu e de mirare, mai ales dacă ne gândim că, prin excelenţă, botinele fac parte din categoria încălţămintei de primăvară, fiind ideale pentru trecerea de la cizmele şi ghetele de iarnă la pantofii delicaţi şi uşori. Aşa că nu vă daţi înapoi de la a purta botine chiar şi după ce iarna trece, vă veţi încadra în tendinţe.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou an, aceleaşi tendinţe.
 Vizualizări articol: 805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un nou an, aceleaşi tendinţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ficăţei de pui cu mere 4 porţii - 40 minute 600g ficăţei de pui500g mere150g slănină afumată1 ceapă mare150ml vin alb sec1 lingură făinăun vârf de cuţit maghiran uscat± sare, piper Curăţaţi şi spălaţi ficăţeii, daţi-i prin făină, apoi... Citeşte