Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2008 - Anul XIII, nr. 8 (3689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Trucuri pentru a fi mereu frumoase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Există paşi, atunci când vine vorba despre machiaj şi îngrijirea corpului, care nu necesită o mare abilitate. Dacă aceştia sunt executaţi ca la carte, veţi economisi mai mult timp, iar rezultatul va fi spectaculos
Pentru orice doamnă, aplicarea fondului de ten, sau a balsamului pentru păr şi pulverizarea parfumului par destul de simple. Acestea sunt practic lucruri cotidiene, repetate de mii de ori şi care par la o primă vedere să nu mai aibă secrete. În realitate, lucrurile nu stau deloc aşa, deoarece, de cele mai multe ori, rezultatele nu sunt acelea pe care le aşteptaţi. Uneori se întâmplă ca fondul de ten să fie vizibil pe piele, ca balsamul să îngreuneze părul şi ca parfumul să dureze puţin. În aceste cazuri apare inevitabil întrebarea: „De ce se întâmplă toate aceste lucruri?” Iată câteva sfaturi oferite de experţi, care nu au alt rol decât acela de a înlesni drumul dumneavoastră către frumuseţe.

Atenţie la sprâncene

Secretul pentru sprâncene simetrice este simplu. Este suficient să staţi la distanţa potrivită de oglindă. Dacă imaginea care se reflectă este doar cea a arcului sprâncenelor, este dificil să vă daţi seama cât trebuie să interveniţi. Începeţi prin îndepărtarea câtorva fire, apoi depărtaţi-vă de oglindă în aşa fel încât să aveţi posibilitatea de a vă vedea întreaga faţă. Atenţie mare trebuie acordată şi luminii. Ideal este să aveţi surse de lumină atât în dreapta, cât şi în stânga. Dacă aveţi dubii despre cum puteţi „desena” arcul sprâncenelor, folosiţi un creion alb sau bej cu care acoperiţi firele ce trebuie îndepărtate.

Corector cu măsură

Cearcănele sunt imperfecţiunile cel mai greu de ascuns. Corectorul este cel mai adesea folosit pentru mascarea lor. Cu cât aplicaţi mai mult corector, cu atât el va fi mai greu de mascat, iar rezultatul va fi un contrast evident între produsul corector şi fondul de ten. Alegeţi un corector galben deschis, apoi aplicaţi unul mai deschis la culoare decât fondul de ten pe care îl utilizaţi. Pentru aplicare folosiţi degetele sau un burete. Tamponaţi asupra zonei unde aţi folosit corectorul pentru a îmbina diversele tonalităţi de culori. La final deschideţi unghiul intern al ochiului cu un creion deschis.

Balsam doar pe vârfuri

Multe doamne folosesc balsamul ca şi cum acesta ar fi un şampon, pornind deci din vârful capului, iar apoi se miră că părul lor nu are tocmai aspectul la care visau. Balsamul nu are rolul de a curăţa, ci de a reface şi din acest motiv el trebuie aplicat de la jumătatea lungimii firului de păr către vârfuri, locul unde părul este cel mai deteriorat. Balsamul nu trebuie să intre în contact cu pielea capului. După ce v-aţi limpezit bine părul de şampon, aplicaţi balsamul, evitând ca acesta să ajungă la rădăcini. Balsamul trebuie ţinut pe păr câteva minute, după care trebuie îndepărtat cu apă din abundenţă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trucuri pentru a fi mereu frumoase.
 Vizualizări articol: 1052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trucuri pentru a fi mereu frumoase0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Terină de praz cu brânză 1,3kg praz200g roşii3 linguri ulei de măsline2 cepe verzi1 leg. pătrunjel500ml apă50g (10 foi) gelatină250g telemea (preferabil de capră)sare, piperSOSUL: 4 linguri ulei de măsline2 linguri oţet de mere1/2 linguriţă piper proaspăt măcinat½... Citeşte