Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2007 - Anul XII, nr. 314 (3679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Stil de viaţă

Trei ani în faţa oglinzii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Femeile îşi petrec în faţa oglinzii peste trei ani din viaţă, partenerii lor de viaţă fiind nevoiţi să îşi petreacă trei luni din viaţă aşteptându-şi răbdători alesele inimii.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să observaţi că machiajul dumneavoastră sau coafura nu sunt exact ce vă doriţi şi să mai treceţi câteva minute prin faţa oglinzii pentru a retuşa ce mai e de retuşat, în ciuda faptului că partenerul dumneavoastră este gata de mult de plecare şi prietenii vă aşteaptă de mult la restaurant. Indiferent câte reproşuri v-ar face partenerul, cel puţin de acum înainte aveţi o scuză. Nu sunteţi singura femeie care îşi supune alesul unei asemenea "torturi".

Potrivit unui recent studiu britanic, femeile petrec trei ani din viaţă în faţa oglinzii, în timp ce domnii au de aşteptat în total trei luni pentru ca partenera lor să fie gata.

Acestea sunt rezultatele unui studiu comandat de compania de produse cosmetice Nephria, care "a luat la întrebări" 3.000 de britanice. Rezultatele au fost clare.

Dacă este să ne luăm după calculele specialiştilor, o femeie are nevoie de 72 de minute pentru a se pregăti pentru o ieşire în oraş. De regulă, reprezentantele sexului frumos au nevoie, în medie, de 22 de minute pentru duş şi epilat picioarele, şapte minute pentru aplicarea unei creme hidratante şi a unui bronz artificial, 23 de minute pentru uscarea şi coafarea părului, 14 minute pentru machiaj şi şase minute pentru îmbrăcat. Dacă mai luăm în considerare că acest ritual se repetă de două ori pe săptămână, în cazul unei vieţi mondene mai agitate, la cifra mai sus precizată, trebuie să mai adăugaţi zece luni din viaţă.

Frumuseţe cu nervi

Veştile rele pentru domni nu se termină aici. Pentru a se pregăti s plece la serviciu dimineaţa, femeile au nevoie în medie de 40 de minute, adică 10 zile pe ani sau nu mai puţin de doi ani din viaţă. Cei care plătesc consecinţele pentru aceste momente "preţioase" sunt bărbaţii, care sunt condamnaţi să îşi aştepte partenerele trei luni din viaţă, mai precis 17 minute şi 25 de secunde de două ori pe săptămână. În plus, ei sunt obligaţi ca la final să le asigure pe doamne că arată impecabil. Iar "supliciile" nu se termină aici. Un bărbat care "face greşeala" să îşi însoţească partenera la cumpărături este nevoit să o aştepte în faţa cabinei de probă timp de o oră şi două minute, adică aproximativ o zi pe an, asta dacă "partidele de shopping" au loc cam o dată la 15 zile.

Potrivit aceluiaşi sondaj, două treimi dintre reprezentanţii sexului tare au mărturisit că s-au săturat să îşi aştepte mereu partenera, indiferent dacă este vorba de ieşirile în oraş sau de mersul la cumpărături. În plus, zece procente dintre respondenţi spun că au încheiat o relaţie tocmai din cauza faptului că îşi aşteptau prea mult ca partenera mult prea preocupată de propria imagine, în timp ce 20 la sută dintre domnii intervievaţi au recunoscut că pentru a scăpa de plictiseală se delectează admirând celelalte frumuseţi feminine prezente în magazin. Aşa ca stimate doamne fiţi foarte atente. Înainte de a intra în cabină, uitaţi-vă în oglindă, însă nu vă scăpaţi de sub observaţie partenerul şi mai ales ceasul, pentru că riscaţi ca data viitoare să vă plimbaţi singure printre rafturi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei ani în faţa oglinzii.
 Vizualizări articol: 795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei ani în faţa oglinzii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Medalion în bacon 4 porţii -35 minute 700g muşchi de viţel200g bacon (tăiat în felii subţiri)2 fire de rozmarin1 linguriţă rasă boabe de muştar măcinate50g unt1 lingură hrean proaspăt ras± sare, piper Curăţă muşchiul de pieliţe şi... Citeşte