Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 nov 2007 - Anul XII, nr. 286 (3657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Relaxare

Baia, un răsfăţ al simţurilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Baia este un moment privilegiat de la care se pot obţine beneficii foarte mari. Nu este vorba de baia pe care o faceţi doar pentru a vă spăla, ci de aceea al cărei singur scop este relaxarea.

Pentru a vă oferi cele mai plăcute momente de destindere trebuie să ţineţi cont de câteva mici secrete. Alegerea temperaturii apei este foarte importantă. Aceasta trebuie să fie cuprinsă între 34 şi 38 de grade Celsius. Căldura are un efect de dilatare al porilor şi accelerează circulaţia sângelui. Astfel veţi obţine pe lângă o destindere totală şi o mai bună eliminare a toxinelor.

20 de minute

O baie pentru relaxare nu trebuie să dureze mai mult de 20 de minute. Dacă veţi prelungi prea mult această plăcere, riscaţi să răciţi sau să vi se facă rău din cauza aburilor. Momentul ideal pentru oferirea acestui moment de linişte este seara, înainte de culcare. Pentru a face şi mai plăcut acest moment, nu ezitaţi să aprindeţi câteva lumânări parfumate şi să daţi drumul, în surdină, la o muzică lentă.

Uleiuri naturale

Pentru a avea şi mai multe beneficii în cele 20 de minute de relaxare, amestecaţi cu apa din cadă uleiuri naturale sau ulei de alge. Efectele lor benefice asupra organismului sunt cunoscute de secole. Aceste substanţe naturale acţionează pe cale senzorială prin intermediul pielii şi mirosului asupra întregului organism.

Profitaţi de baia de relaxare pentru a vă aplica o mască pe faţă sau pe păr. Masaţi-vă genunchii şi picioarele. În cazul în care aveţi o piele normală vă puteţi bucura de toate produsele pentru baie: geluri, uleiuri, creme.

Hidratare

Nu uitaţi însă ca, după ce ieşiţi, să folosiţi o cremă hidratantă pentru corp. Doamnele cu pielea uscată trebuie să evite să stea prea mult timp în cadă. Un pic de ulei de baie va avea un efect benefic asupra pielii dumneavoastră şi vă va permite să vă relaxaţi mult mai repede. Persoanele cu pielea grasă trebuie să folosească produse de baie bogate în oligoelemente şi minerale. Cristalele din sarea de baie duc la diminuarea nivelului de sebum.

Indiferent de tipul de piele, înainte de a ieşi din cadă este bine să încheiaţi totul cu un duş rapid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Baia, un răsfăţ al simţurilor.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Baia, un răsfăţ al simţurilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fasole albă cu legume 4 porţii - 70 minute 500g fasole albă fiartă2 morcovi1 rădăcină păstârnac1 ţelină1 sfeclă mai mică2 rădăcini de pătrunjel3 fire de ceapă verde sau1 fir de praz1 leg. mărar verde2 căţei de usturoi100ml ulei1 linguriţă... Citeşte