Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2007 - Anul XII, nr. 253 (3628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Siluetă

Şase sfaturi pentru un abdomen plat

Obţinerea unei bune condiţii fizice s-a transformat într-o prioritate pentru cei mai mulţi dintre noi.

Dorinţa de a fi cât mai sănătoşi şi de a avea un aspect fizic de invidiat ne îndeamnă să urmăm diete cât mai diverse, să cumpărăm aparate care promit o slăbire rapidă fără efort şi să apelăm în unele cazuri chiar la medicamente - "minune" destinate scăderii în greutate, care nu fac altceva decât să ne scadă din venit.

De aceea trebuie să fim foarte atenţi atunci când ne decidem să slăbim sub orice preţ. În acest scop există câteva sfaturi pe care specialiştii în nutriţie împreună cu antrenorii de fitness, citaţi de iVillage.com, ni le oferă:

- Întotdeauna trebuie să cerem sfatul unui nutriţionist pentru a stabili ce alimente sunt bune pentru sănătate. În timp ce unele produse sunt promovate ca fiind extrem de indicate în dieta zilnică, acestea acţionează în realitate ca stimulenţi ai acumulării grăsimii de către organism.

- Cercetătorii au descoperit că unele alimente produc un dezechilibru în organism, declanşând o rezistenţă a ţesutului adipos. Din acest motiv nu mai putem scăpa de caloriile în plus chiar dacă apelăm la un regim de slăbit sau la un program de exerciţii fizice.

- În pofida a ceea ce se crede, cele mai puţin eficiente exerciţii sunt abdomenele, forfecările picioarelor şi genuflexiunile. Mai mult, dacă acestea nu sunt corect efectuate, ele pot avea chiar un efect contrar. De aceea, exerciţiile abdominale trebuie să constituie doar o mică parte din programul de exerciţii destinat slăbitului. Dacă doriţi ca exerciţiile fizice să stimuleze pierderea grăsimii abdominale, aveţi nevoie de un program de exerciţii care să stimuleze activitatea metabolică şi să crească producerea de hormoni specializaţi în distrugerea caloriilor.

- Majoritatea oamenilor se concentrează asupra unor exerciţii complicate, efectuate greşit, în combinaţii nepotrivite. De cele mai multe ori un set de exerciţii mai uşoare, însă corect realizate, sunt cu mult mai eficiente în comparaţie cu un program intens efectuat timp de două-trei ore.

- Nu este nevoie să apelaţi la pilule destinate pierderii în kilograme sau la alte astfel de suplimente. 95 la sută din aceste pastile de slăbit sunt total ineficiente, majoritatea consumatorilor declarându-se nemulţumiţi.

- Înfometarea nu este o soluţie pe termen lung, în cazul celor care vor să slăbească sănătos. Abţinerea de la unele alimente nu face decât să "streseze" organismul, acesta reacţionând pe moment prin scăderea bruscă în greutate, însă cu timpul metoda devine neeficientă. Dimpotrivă, vă puteţi alege cu severe afecţiuni gastrice.

- În ultima vreme au început să se comercializeze tot mai multe aparate destinate pierderii în kilograme, precum centurile abdominale. Instructorii de fitness vă sfătuiesc să nu vă lăsaţi înşelaţi de aceste gadgeturi deoarece nu se poate ca un dispozitiv să lucreze abdomenul în timp ce dumneavoastră staţi în faţa televizorului. Potrivit acestora, este nevoie de exerciţii adevărate pentru un efect vizibil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase sfaturi pentru un abdomen plat.
 Vizualizări articol: 480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şase sfaturi pentru un abdomen plat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei