Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2007 - Anul XII, nr. 235 (3610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Tratamente inedite pentru menţinerea frumuseţii

Patul de masaj cu pietre de jad, măştile cu caviar sau aparatul care întinereşte pielea, la modă în acest sezon.

Răcirea vremii, praful din atmosferă, precum şi expunerea pe timpul verii la razele ultraviolete şi-au pus amprenta asupra sănătăţii şi frumuseţii tenului şi a corpului. Ridurile din jurul ochilor, petele de pe piele, apărute ca urmare a expunerii incorecte la soare, bine-cunoscuta "coajă de portocală" cauzată de alimentaţia necorespunzătoare, toate acestea acţionează asupra tenului, îmbătrânindu-l.

O consecinţă a acestor neglijenţe în îngrijirea corpului şi a feţei o reprezintă continua diversificare a mijloacelor de înfrumuseţare. De la măştile naturiste pe care în trecut femeile le realizau în propria casă, acum acestea apelează la tratamente cât mai exotice şi la o aparatură performantă pentru a-şi men­ţine tinereţea şi supleţea tenului.

Ultimele noutăţi în materie de tratamente cosmetice sunt tratamentele cu măşti cu caviar, ciocolată sau terapiile antirid care folosesc un înlocuitor natural al botoxului. Aceste măşti cosmetice, datorită proprietăţilor compuşilor, sunt excelente în tratarea tenului ridat şi obosit.

Cunoscut pentru con­­­ţinutul său bogat în antio­xidanţi şi minerale, ceaiul verde este un alt ingredient al măştilor cosmetice. Împachetările cu ceai verde sunt folosite în tratamentele anticelulitice. Combinaţia de argilă şi ceai verde funcţionează prin încălzirea uşoară a locului în care masca a fost aplicată, permiţând eliberarea activilor care acţionează ca detoxifianţi.

Tratamentele pe bază de pulbere de aur redau supleţea şi strălucirea tenului obosit din diverse motive (stres, poluare, raze UV). Masca presupune mai multe etape: aplicarea unui peeling, a unei măşti cu colagen pentru tonifierea ţesuturilor, folosirea unui ser nutritiv pe bază de vitamine şi oligoelemente. În ultimă instanţă se aplică o mască obţinută prin combinarea pulberii de aur cu mierea şi cu acidul hialuronic.

Masajul este un alt mijloc în care vă puteţi menţine tinereţea şi supleţea pielii. O noutate prezentată la Târgul de modă şi frumuseţe de la Romexpo o reprezintă un pat special proiectat pentru masaj, care foloseşte pietre de jad pentru a îmbina tehnica modernă cu procedeele orientale de înfrumuseţare. Pietrele de jad încălzite cu ajutorul unor becuri cu heliu şi a unor plăcuţe de carbon acţionează în combinaţie cu masajul efectuat de-a lungul coloanei vertebrale, ajutând corpul să se încarce cu energie. Potrivit specialiştilor, vibraţiile pietrelor de jad corespund cu cele ale corpului uman, îmbunătăţind comunicarea celulară şi metabolismul.

Tratamentul cu lumină pulsată este o tehnologie indicată pentru tratarea zonelor inestetice şi a problemelor legate de straturile superficiale ale pielii. "Cu ajutorul luminii pulsate se tratează în mod neinvaziv cuperoza, înroşelile pielii, porii dilataţi, petele cutanate şi tatuajele. Fotoîntinerirea este realizată prin recompactarea porilor dilataţi, eliminarea petelor şi a capilarelor vizibile de pe faţă provocate de expunerea la soare şi de îmbătrânire", a explicat dr. Ştefan Dima, unul dintre creatorii acestei tehnologii.

Hipertermia este folo­sită în estetică datorită efectului de lifting, printr-o metodă neinvazivă (fără incizii sau recuperare postoperatorie). Principiul după care metoda operează este acela că prin creşterea temperaturii, în corpul uman se produc o serie de reacţii cu efecte terapeutice locale: refacerea colagenului, vasodilataţie, tonus muscular crescut.

IPL – Vasculight Elite este un alt aparat care îmbină tratamentul cu laser cu tehnologia folosită în estetică. Aparatul acţionează în epilarea definitivă, întinerirea epidermei, eliminarea leziunilor pigmentare şi tratarea vaselor sparte de la nivelul feţei şi al picioarelor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tratamente inedite pentru menţinerea frumuseţii.
 Vizualizări articol: 423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tratamente inedite pentru menţinerea frumuseţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent