Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 10 (8539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Sora 16!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rămăsesem dator cu tabloul fetelor la Australian Open, deși teoretic ar fi o adevărată minune să țină măcar semifinalele de pe hârtie. Totuși, să le consemnez: lidera Swiatek a primit-o pe partea sa pe Rîbakina, în timp ce Sabalenka pe Gauff. Între timp s-au și disputat meciurile din prima zi (în timp ce citiți aici se va fi dus și bună parte din meciurile zilei secunde), astfel că Sabalenka a devorat-o la cină cu tot cu oase pe frageda nemțoaică Seidel, dar în turul secund nu va juca împotriva Anei Bogdan, întrucât jucătoarea noastră a pierdut cu Fruhvirtova, după ce câștigase primul set. Și nu e vorba despre juna Fruhvirtova, de 18 ani, ci de sora ei... de 16! Astăzi pare o zi mult mai interesantă la fete, cu încă o româncă pe teren, Jaqueline Cristian, împotriva unei alte jucătoare din Cehia, Siniakova, dar cred eu că șansele sunt mai bune. Față de meciul Anei Bogdan se inversează raportul experiență – avântul tinereții, sper ca tot tinerețea să aibă câștig de cauză. Foarte interesant meciul care încheie ziua, Garcia – Osaka!

Nici băieții n-au furnizat surprize duminică, dar doi favoriți au avut de tras 5 seturi cu niște adversari pe care nu știu câți dintre spectatorii obișnuiți de tenis i-ar identifica după față! Argentinianul Diaz Acosta l-a condus cu 1-0 și 2-1 pe Fritz, în timp ce brazilianul Seyboth Wild l-a târât pe Rubliov în maxi tie-break! Nici Djokovic n-a defilat cu juniorul croat Prizmic, pierzând un set și stând 4 ore pe teren, pare-se cel mai lung meci al său din primul tur al unui turneu de Grand Slam! Oricum, a spune despre Nole că îl supără o accidentare sau că nu e în formă e rizibil, căci el a mai lăsat urme de sânge pe traseu, dar numai pentru a ademeni ”prădătorii”. Astăzi, Mannarino – Wawrinka deja se va fi jucat în creierii nopții, dar meciul de închidere dintre Auger – Aliassime și Thiem este numai bun pentru a întâmpina așa-numita Blue Monday, considerată cea mai deprimantă zi din an!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sora 16!.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sora 16!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei