Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 111 (8335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Alibecali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Denis ”Pericol Public” Alibec a dat cu mucii în fasole într-un mod care frizează iraționalul. În ciuda antecedentelor, rămâne de mirare, căci vârsta din buletin i-a mai crescut, părea mai stăpân pe mijloacele sale, atât fotbalistice, cât și mentale. Cică s-a dus să-și împingă adversarul, dar i-a alunecat cotul din cauza transpirației și l-a lovit în cap! Nu știu cine poate înghiți o astfel de explicație... De unde era chitit să-i arate el lui Becali ce fotbalist a pierdut, iată că se elimină singur din joc. Și din cel de la Craiova, și din cele care urmează. Nerozia lui Alibec e cu bătaie lungă, căci Farul a mai fost egalată pe final și în efectiv complet, la Sf. Gheorghe, dar urmează taman derby-ul campionatului, cu FCSB-ul lui Becali, în care o victorie a Farului aducea titlul. Misiunea devine aproape imposibilă fără Alibec, acel Alibec despre care Hagi spunea că a ajutat echipa să ajungă până aici. ”Vino și ia-ți titlul”, cam asta i-a transmis Alibec lui Becali, în timp ce el, ironic vorbind, se va păstra pentru națională... Și-o fi păstrat calmul Hagi în privința lui Alibec, dar și l-a pierdut pe urmă, cu acuzații și reproșuri în stânga și în dreapta. Oricum, adunând tot ce s-a întâmplat în Bănie și trăgând linie, părerea mea e că Farul a ieșit onorabil la liman. Cu absențele alea inițiale, bașca eliminarea, se putea pierde lejer meciul și la o echipă din play-out. Craiova nu a putut pune piciorul în prag, iar asta spune multe despre lipsa de consistență a atacului oltean, în ciuda multiplelor variante. Și aici avem pe cineva care a influențat lupta la titlu în beneficiul aceluiași Becali. Cam în același minut în care rata lamentabil penalty-ul cu FCSB, trimițând două puncte la București, Ivan transforma cu Farul, lăsându-l pe Hagi cu două puncte mai ușor. Și-a revenit, ar trebui să facă pereche la națională cu odihnitul Alibec!

Nu pot ști rezultatul de duminică seara dintre FCSB și CFR, dar știu că tot duminică, înainte de meci, gsp.ro a făcut știre din ”scenariul la care s-a gândit” Meme Stoica, aproape identic cu scenariul ”cel mai SF” pe care dvs îl citeați miercuri în această rubrică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alibecali.
 Vizualizări articol: 605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Alibecali5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei