Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 49 (8273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Presa - a doua putere în sat, după Becali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se poate spune că etapa cu numărul 27 din campionatul românesc a fost una atipică, din moment ce o echipă cu o medie care abia trecea de un gol și jumătate pe meci a vărsat sacul în deplasare, înscriind 5! Cu atât mai surprinzător cu cât e vorba de CFR-ul lui Dan Petrescu, cel care aproape că n-a avut șut pe poartă în dubla din Liga Conferinței cu Lazio. Cea care a plătit polița a fost FC Argeș, la care Croitoru nu prea mai are timp să măsoare de două ori ca să taie o dată. Totuși, victoria aceasta contribuie doar la moral pentru CFR Cluj, ceea ce nu-i de colo, întrucât mai toate pretendentele la titlu au bifat 3 puncte în această etapă (mai puțin CS Universitatea Craiova, rezultat pe care îl prinsesem în ziarul de luni). Scontat, FC Argeș nu a făcut față nici celor de la FCSB, deși poate scorul de 1-2 ar putea sugera asta. În fapt, plimbarea pe posturi pe care o suportă fotbaliștii lui Becali se reflectă limpede în exprimarea acestora din teren. Intervine aici o prezentare comică a situației, în care un ziarist încearcă să tragă spuza pe turta celor din presă cu o mândrețe de clickbait. În titlul respectiv se spunea că Becali a făcut o schimbare influențat de ce spunea unul dintre comentatorii partidei. Este cunoscut faptul că patronul celor de la FCSB înhață lucruri din zbor, doar pentru că i se par lui că lucesc, precum unui corb. Numai că în corpul articolului se menționează faptul că și Pintilii și restul staff-ului tehnic, care o fi el, încercaseră să-l convingă pe mărețul guru, fără succes, că echipa ar da randament mai bun cu tandemul Crețu-Sorescu pe dreapta. Bănuiesc că lui Becali nu-i pasă de randament, ci să fie în teren fotbaliștii pe care visează el să ia meleoanele grămadă. Astfel, concurența pe post dintre Tavi Popescu și Florinel Coman nu-i benefică, de-aia l-a mutat pe primul pe partea cealaltă, în fața lui Sorescu. Faptul că un comentator a opinat în prima repriză că introducerea lui Crețu și avansarea lui Sorescu ar revitaliza banda nu înseamnă neapărat că Becali l-a ascultat pe acesta, ci că a ajuns să-i dea dreptate lui Pintilii. L-o fi lăudat Ilie Dumitrescu că a reparat ceva nu trebuia să strice?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Presa - a doua putere în sat, după Becali.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Presa - a doua putere în sat, după Becali5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei