Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 48 (8272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Dacă nu-s singurul, poate nu-s chiar prost!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Indiscutabil, ştirea din capul listei cu știri-bombăale sfârşitului de săptămână a fost aceea în care se vorbea despre (dacă n-aţi auzit-o, ţineţi-vă zdravăn de ceva solid sau, încă mai bine, aşezaţi-vă înainte să cădeţi pur şi simplu!) cumpărarea echipei Dinamo! Iar ca bonus, renaşterea speranţei de mărire a respectivei structuri (am căutat cuvântul potrivit, dar nu l-am găsit, fiindcă nu poţi să-i spui nici echipă, nici grupare, nici club, nici asociaţie, fiindcă e clar că nu-i nimic din astea), adică de promovare în prima ligă şi, desigur, de resuscitare a visului lui Borcea de pătrundere în Champions' League. Eeeei, nu dintr-odată, ci pe rând! Dornic de a mă lămuri pe deplin cum stau lucrurile, am încercat să mă documentez din varii surse, principalafiind canalul de sport cel mai cunoscut, Digi. În afară de ştirea propriu-zisă, nu am prins nici acolo cine ştie ce detalii, până ieri după-amiază, când cei aflaţi în studio, în loc de date concrete, s-au dedat mai degrabă la speculaţii şi, desigur, miştocăreală, fiindcă niciun om normal nu mai poate vorbi serios despre maimuţăreala de-a investitorii, de-a insolvența, de-a acţionariatul din tribună, din Spania ori de pe planeta Jupiter. Ultima ghiduşie legată direct de golănia asta de ultimă oră este, după cum se exprimau ieri cei din studioul Digi, o "guvernanţă corporatistă", adică o conducere alcătuită din alţi şmecheri decât cei de până acum, care se prefac acţionari... dar nu-s! Adică după ce ar fi cumpărat cică nu ştiu ce acţiuni ajunse pe mâna suporterilor, n-au niciun gând să achite datoriile rămase (tot cele străvechi) de vreo 7 milioane de coco, care condiţionează primirea licenţei! Fără care, "noul Dinamo" oricum n-are drept de joc, nici în prima ligă, nici în Divizia B! Deci cine, ce a cumpărat? Şi de ce? Aţi înţeles ceva? Nuuu!? Înseamnă că nu sunt chiar aşa de prost, fiindcă nici eu n-am priceput, din nou, absolut nimic! Bine că nu-s singurul!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacă nu-s singurul, poate nu-s chiar prost!.
 Vizualizări articol: 705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dacă nu-s singurul, poate nu-s chiar prost!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei