Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 227 (8144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Între mizeria noastră şi frumosul altora

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La ora când scriu articolul ăsta, mai sunt vreo 6 ore şi ceva până la ultima reprezentaţie de stand-up comedy a actorilor reuniţi sub un drapel, cel al României, care e clar că nu le spune nimic, sub conducerea unui alt neterminat, al cărui singur merit e (am mai spus asta înaintea debutului de tot hazul din primăvara acestui nou an irosit în privinţa performanţei şi în general a deşteptării) că îl cheamă că pe tac'su, care însă chiar înţelegea ce e aia echipăreprezentativă, atât ca jucător, cât şi că antrenor în cele mai bune vremuri ale acesteia. Ăsta neterminatu' pare foarte fericit cănişte neisprăviţi aparţinând aceluiaşi regn cu el, alde Burleanu şi Stoichiţăşi ceilalţi linge-blide de la panarama de instituţie numită (parcă la mişto!) Federaţia Română de Fotbal (unde naiba aţi văzut fotbal de când a fost încălecată de toţi Burlenii pământului!?),i-au promis că şi dacă pierde la o echipă de coafeze, la una de pinguini ori la alta de marţieni, tot rămâne selecţioner, că după mintea lor pare a fi o specie pe cale de dispariţie, ptiu! Aşa că propun să-i facă şi carte de muncă, şi să-l ţină la FRF până l-o ajunge din urmă vârsta de pensionare, fiindcă dacă tot rămâi să parazitezi indiferent câte bătăi iei, şi de la cine, atunci chiar n-are rost să discutăm despre obiective (care oricum nu există!) şi de schimbări de selecţioneri. Să rămână ăsta pateticu' şi profundu' în zicerile care oricum sunt ridicole din moment ce echipa lui ia bătaie încontinuu. Au fost discuţii despre cei convocaţi, dar şi despre cei neconvocaţi. Oricum n-are importanţă. Toţi sunt din acelaşi aluat de loseri fără frontiere. În timp ce noi ne mâncăm sănătatea cu neisprăviţii ăştia, la Londra a avut loc un spectacol cu adevărat de gală, de o frumuseţe uluitoare, în care timp de 3 zile s-au întâlnit jucătorii de tenis din Europa şi cei din Restul Lumii, cu prilejul retragerii lui Roger Federer. S-a jucat pe viaţă şi pe moarte, cu tot statutul amical al competiţiei, astfel că inclusiv meciul de adio al lui Roger a însemnat înfrângerea sa. Când spunem fair play, şi despre asta e vorba. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Între mizeria noastră şi frumosul altora.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Între mizeria noastră şi frumosul altora5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei