Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 182 (8099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Banii lui Orban nu aduc fericirea europeană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Foarte puțin ofertantă prima întâlnire europeană de săptămâna asta. FCSB a luat maximum din acea unică minge trimisă pe spațiul porții, dar nici nu a fost vreun moment în pericol. Slovacii de la Dunajska Streda s-au arătat periculoși tot la o lovitură liberă, la care au trimis în bară. Cam la asta s-ar putea rezuma aceasta primă întâlnire din turul 3, ei au dato-n bară, noi am fructificat faza fixă. Se certifică faptul că noua rearanjare a fotbalului european este o șansă pentru cluburile noastre, căci surplusul de echipe este vărsat în această Conference League, acolo unde avem și noi cu adevărat o șansă. Slovacii sponsorizați de guvernul maghiar, ca și Sepsi, au fost niște cărători de pian pe lângă georgienii de la Saburtalo. Iar adversarii din play-off-ul european, căci nu mă îndoiesc că FCSB va ajunge acolo, vor fi tot niște muncitori, angajați cu carte de muncă la firma Viking Stavanger din Norvegia (presupunând, pe bună dreptate, că aceștia vor trece de irlandezii de la Sligo Rovers). Noile achiziții ale celor de la FCSB au fot etalate din primul minut în meciul cu slovacii, însă nu s-au remarcat în mod deosebit, așa cum era și firesc. Junele Miculescu nu a indus nicio clipă panica aceea pe care am văzut-o la șarjele lui Cordea, iar relativ experimentatul Bogdan Rusu doar și-a respectat postul de vârf, unul cu care FCSB deja se dezobișnuise. Scorul de 0-0, aparent inevitabil,  a fost rezolvat de căpitanul slovacilor, din care o minge banală a sărit ca din gard, urmarea fiind un placaj de cartonaș roșu la Octavian Popescu. Din lovitura liberă rezultată, Radunovic a mai oferit o centrare de gol, reluată imparabil cu latul de estonul Tamm. Din păcate, în încă vreo 25 de minute de superioritate, FCSB n-a mai putut produce pericol.

Din miercurea europeană am mai reținut că Pyunik Erevan a fost carne de tun la Belgrad, cu Steaua Roșie, dar asta s-a întâmplat în Liga Campionilor, ceea ce înseamnă că georgienii vor juca play-off-ul în Liga Europa, iar în caz de înfrângere au asigurată plasa de siguranță numită Conference League. Iar asta a fost posibil doar pentru că în turul 1 CFR Cluj s-a lăsat egalată de armeni în minutele 89 și 119!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Banii lui Orban nu aduc fericirea europeană.
 Vizualizări articol: 745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Banii lui Orban nu aduc fericirea europeană5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei