Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 176 (8093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


La limita demnității fotbalistice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Să fii campioana României și să nu bați în Andorra, cu orice echipă de acolo ai juca, reprezintă o mare, mare problemă. Iar această CFR Cluj este multiplă campioană a țărișoarei, egalând și recordul la titluri consecutive. Nu știu cât poate să mai stoarcă Petrescu din jucătorii ăștia, dar în campionatul nostru cel de toate etapele se poate orice, inclusiv încă un trofeu de campioană pentru echipa clujeană. În schimb, în afară, care este proiecția unei campioane a României, țară UE, în fotbalul european? Păi asta: eliminată la prima strigare de o echipă din Armenia, apoi egala în deplasare a unor amatori din Andorra. Să zicem că ce a fost a fost, cu liliputanii au jucat în dorul lelii, calificarea fiind asigurată din tur. E important ce se va întâmpla în turul următor, unde clujenii întâlnesc niște bieloruși, pe Șahtior Soligorsk. E important chiar dincolo de fotbal acest meci! Știți că echipele ruse au fost excluse din orice competiții internaționale, însă celor bieloruse li s-a făcut o concesie, ele nefiind luate la pachet cu ”aliatele” lor. Cum s-a întâmplat la Wimbledon, de exemplu, dar am stabilit că insularii sunt altfel. Ei bine, CFR Cluj trebuie să treacă de această echipă din Soligorsk  pentru că altfel ar fi atins punctul de minim al reprezentării fotbalului românesc în Europa. Da, și sub pescarii feroezi, și sub dudele de la Dudelange, și sub kazahii karagandezi. Deși se poate argumenta că Belarus parcă e peste fotbalul din țările enumerate (nu sunt convins), acum e vorba despre o echipă fantomă care bântuie prin Turcia la meciurile de acasă, fără niciun fel de suporteri, căci nu vor fi întrunite condițiile de la Fenerbahce. Acolo era confruntare directă, Fenerul juca împotriva ucrainenilor de la Dinamo Kiev, iar să scandeze numele lui Putin a fost felul lor de a-și manifesta neputința, căci nivelul neuronal al peluzărilor este aproape peste tot la fel. Apropo de acest meci, a fost aproape o minune că Mircea Lucescu a reușit să treacă de Fenerbahce, în condițiile în care echipa sa n-a mai jucat un meci oficial de anul trecut! Minunea întreagă, rotundă, ar fi să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Deocamdată, în turul 3, va juca împotriva austriecilor de la Sturm Graz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La limita demnității fotbalistice.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
La limita demnității fotbalistice5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei