Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 143 (8060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cercul (vicios) perfect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prea elegantul în exprimare Gabi Manță, colegul meu de rubrică, în ultimele (cele mai recente, zic!) sale două articole, nu le urează nici membrilor grupului infracțional FRF + LPF ceea ce li s-ar cuveni cu vârf și îndesat (adică ani mulți și grei!), nici fătucelor ăstora cu rachete în mânăsă joace măcar cât Navratilova, care la 50 de ani, în 2006, mai câștiga un turneu de Grand Șlam (UȘ Open), pentru a ajunge și naivii de noi să vedem finalaaia românească la care toooot visăm de o viață-ntreagă! Dar după ce am văzut semifinalele de la Birmingham, mie cel puțin nu-mi rămâne decât să mulțumesc Domnului că n-au ieșit și schilodite de pe teren, ci doar... cu banii luați! Mă rog, ratați. Cât privește finalaîntre o româncă și o româncă, date fiind globalizarea și flexibilitatea noastră în interpretarea noțiunilor, singura speranță, pentru mine, ar mai fi una între Răducanu și Andreescu, adică între o englezoaică și o canadiancă! Dar la nevoie pot fi și românce, dacă situația o impune! Aceasta ar fi prima variantă de cerc vicios perfect, în care oricum ne-am învârti, în oricare sens, nu reușim să-l spargem: finalala tenis între două românce. Ideea e că atunci când ajunge una, nu ajunge cealaltă, iar când ajung cumva amândouă în semifinale, e ca și cum nu ar fi ajuns niciuna! Celălalt cerc, mai vicios și cu impact infinit mai mare asupra suporterilor, e desigur al fotbalului, mai exact al reprezentării noastre internaționale. După ce ne-am lămurit cu Naționala, acum e rândul cluburilor, că încep cupele europene. În care, ca să nu te faci de panaramă, trebuie să aduci o echipă alcătuită, pe cât posibil, din fotbaliști. Care costă: atât ca să-i achiziționezi, cât și ca să te folosești de ei, deci să le dai salarii adevărate. Cât timp încropim echipe din maimuțoi necalificați, din străini inapți la ei acasă și din fosile reșapate, vom continua să luăm mardealăde la toți. Ați văzut ce "achiziții" de mare anvergură a făcut campioana? Vreo doi (nici nu știu cum dracu' să le zic, ca să nu pățesc caColțescu!) înalți și atât, și unu', cică spaniol, care se dă golgheter după ce a dat vreo două goluri cu Voluntari, Clinceni și alte echipe sătești! Investiții de doi bani jum'ate în fotbaliști de doi bani produc fotbal de un ban. Cu care nu poți bate pe nimeni în lume. Băi "investitorilor", când aveți, bă, de gând, să investiți măcar 3 bani!?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cercul (vicios) perfect.
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cercul (vicios) perfect5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei