Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 23 (7940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Singur împotriva... cui!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă o să vi se pară că am făcut o fixaţie, că subiectul a ajuns să mă obsedeze, să ştiţi că... nu vi se pare! Nu pot să mă liniştesc nicidecum, după ce de vreo 3 luni tot aşteptam să văd o "schimbare la față" la vârful fotbalului ăstuia nenorocit, devenit cea mai infectăadunătură de incompetenţi, golani, "jmecherași" şi pârnăiași din câte se pot imagina şi, în loc de benefică răsturnare de mentalităţi, ne-am trezit cu alte abureli, întortocheturi şi vorbe-n vânt, toate pentru a justifica "împroprietărirea" cu echipanumită România a unui individ pentru care performanța înseamnă să dai din gură (tot e bine!, că după nişte mutălăi caDaum ori Pițurcă...) despre ceea ce crezi tu că ar putea fi fotbalul dacă s-ar plia după propria-ţi viziune. Aici apare însă o problemă: din câte am putut observa casimpli spectatori, dl Iordănescu Jr. vede în neisprăviţii pământului nici mai mult, nici mai puţin, decât... salvatorii naţiei! Fiindcă el e cel care pe durata recentului mandat la FCSB l-a repatriat pe loser-ul etalon la nivel de reprezentativă, numitul Keșeru. Păi de asta l-aţi gonit pe Rădoi, măi burlenilor? Ca să-l aduceţi pe unu' încă mai limitat? Şi staţi aşa, că încă nu i-aţi văzut convocaţi pe Budescu, Alibec şi Chichireș... dar cât mai e până-n martie? Că doar nu credeţi că Edward o să rateze şansade a-i aduce la Naţională, ca să aibă de unde lua şi ei o pensie, săracii... Loți ne-a lămurit, în minunata sa limbă aproape română, cum e cu negocierile, cum voiau burlenii să-l plătească mai puţin cape Mirel, cum voiau să-i bage pe gât fel de fel de secunzi şi cum i-au explicat pe înţelesul lui că nu prea le mai ştie cu fotbalul românesc... Ajunşi aici, îi întreb şi eu pe alde Stoichiţăşi Burleanu: măi neisprăviţilor, da' când s-a dus Loți la Sporting şi la Standard Liege ştia mari chestii despre fotbalul portughez ori cel belgian!? Cum o fi luat titlul şi colo, şi colo, fără să aibă habar?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Singur împotriva... cui!?.
 Vizualizări articol: 1182 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Singur împotriva... cui!?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei