Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 256 (7868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mai înfricoșătoare ca Dracula!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până aici mi-a fost cu anticiparea unei întâlniri între Simona și Emma, orice altă proiecție ar cădea în ridicol. Va fi când va fi. Și poate va fi când Emma o să știe mai bine pe unde se află și ce vrea, nu acum, când împrăștia auturi de 2 metri în lungime și dincolo de culoarul de dublu în lateral! În loc de Emma, Simona a primit-o pe învingătoarea acesteia, Marta Kostiuk, pe care a dominat-o monstruos. A urmat finala, teoretic altă mâncare de pește, căci Kontaveit se afla în forma vieții sale și era la distanță de o victorie de Turneul Campioanelor. Practic, a fost mai mult decât atât, estonianca simțind și ea monstruos jocul, nu degeaba Dracula se așezase lângă Tursunov, antrenorul său! Ne putem bucura altruist pentru ea, sper să facă deranj la Turneul Campioanelor.

În paralel cu Transylvania Open, s-a disutat la Viena turneul de 500 de puncte ATP. Cel care a furat toate superlativele a fost... Tiafoe! Acesta l-a eliminat devreme pe Tsitsipas, favorit principal, apoi a reușit să-l deraieze în semifinală pe Sinner de la set pierdut și 2-5! A făcut asta cu un mix de show pentru public și de joc din talent pur, asamblate într-un fel de perpetuum mobile, cele două elemente alimentându-se unul pe altul. A simulat că aruncă după Sinner cu racheta în timp ce era dominat copios, s-a lungit pe jos a neputință, iar ușor-ușor i-a furat publicul italianului născut în partea austriacă a Cizmei. După ce s-a strecurat în decisiv, americanul părea că poate reuși orice rezolvare fantezistă își propunea. De aici și punctul care concurează pentru faza anului, cu Tiafoe avansând la fileu, trimițând printre picioare din drop, agățând apoi un passing și sfârșind cu un voleu la intercepție drept în brațele lui Sinner! În finala cu Zverev a plătit tribut faptului că a servit al doilea, pierzând de fiecare dată sub presiune game-ul în care servea pentru a rămâne în set/meci. Dar tot a lăsat posterității o fază, pe care Zverev o s-o țină minte: i-a făcut scurtă-lob de două ori succesiv, ca la antrenament! Altfel, Zverev ajunge și el la 5 titluri anul acesta (ca Ruud) și se anunță unul dintre actorii principali la ultimele turnee majore rămase, Paris și Torino!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai înfricoșătoare ca Dracula!.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mai înfricoșătoare ca Dracula!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei