Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 218 (7830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Messi, un bun creștin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A început Liga Campionilor ediția 2021-2022, cea în care marile favorite au fost distribuite în aceeași grupă. Mă refer, desigur, la Manchester City și PSG. Dintre ele, doar City și-a confirmat statutul, un set la 3 cu vicecampioana Germaniei, Leipzig, ceea ce nici Bayern n-a reușit în campionatul trecut, dar a reușit chiar în etapa trecută de Bundesliga (4-1 în deplasare). Iar bavarezii au câștigat și la Barcelona, anunțând pretenții mari în sezonul ăsta. Nu pot fi scoase din ecuație Chelsea și Liverpool. Cam sumbru pentru PSG, care va trebui să beneficieze de un culoar favorabil, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în primăvară. Bun, dar cum s-a descurcat faimoasa tripletă, la primul joc în formulă completă, din primul minut? 5-5-4 sunt notele acordate de jurnașiștii francezi pentru Messi-Mbappé-Neymar. E clar că sunt judecați cu altă unitate de măsură, așteptările sunt mari, s-a văzut și din mesajul acela al unui spectator de la Bruges, ”Messi, ai milă!”. A avut, o bară la vinclu și un șut tare pe scurt (el, care a marcat de atâtea ori plasând mingea ușor în cross...) n-aveau cum să influențeze scorul. Ca pasator, l-a lăsat pe Mbappé singur cu portarul, dar acesta a ratat majorarea scorului (avea și varianta unei pase în centru la Neymar). În rest, mai ales după golul egalizator care a ridicat moralul belgienilor, nu prea s-a legat jocul, fiind vizibil statutul diferit al lui Messi, el primind mingea mai rar și cam neutru de la cei din linia de mijloc. Cu Veratti și Di Maria lucrurile ar trebui să stea altfel, dar mai e suficient timp să-l învețe și ceilalți, în sensul că, dacă Messi s-a arătat, atunci trebuie să i-o dai, nicio secundă mai târziu.

Ronaldo, celălalt star care a schimbat echipa, a punctat la nivel personal, cu eternul său lipici la gol, dar United a plecat învinsă de la Berna, un rezultat mare al ”băieților tineri”, care confirmă anvergura arătată în dubla cu CFR. De confirmat, se poate spune că și United a confirmat statutul de ”underdog”, pe care-l are și în Premier League (între timp a egalat cota lui Liverpool, dar încă mult în spatele lui Chelsea și City). Totuși, nu se pune în discuție calificarea în primăvară, iar în faza eliminatorie are șanse cu oricine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Messi, un bun creștin.
 Vizualizări articol: 959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Messi, un bun creștin5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei