Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 217 (7829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Casă de piatră, Simo!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Indiferent că suntem fani declaraţi sau cârcotaşi fără frontiere în privinţa carierei Simonei Halep, suntem datori să îi urăm casăde piatră acum, când a făcut pasul cel mare, căsătorindu-se ieri cu cel care i-a furat inima. Simona, la fel cu alte milioane de fete, a tot visat la ziua aceasta, precum şi la cei 3 (sau 5?, zău că nu mai ţin minte!) copii pe care şi-i doreşte. Fie catoate dorinţele să i se îndeplinească întocmai. Cum ziceam, dincolo de simpatia sau antipatia pe care ni le-a stârnit, Simona Halep va rămâne în istorie ca unul dintremarii sportivi ai României, şi categoric drept jucătoarea de tenis cu cele mai mari performanţe până în ziua de azi. E posibil să mă înşel, dar cred că Simona se apropie, poate mai repede decât ne gândeam, de punctul terminus al carierei sale. Să îi mulţumim pentru momentele de bucurie pe care ni le-a adus în case şi în suflete, să facem uitate clipele dureroase dintr-o carieră şi lungă, şi strălucitoare, şi să acceptăm relaxați următoarele ei apariţii. Categoric că ne-am dori să o mai vedem multă vreme jucând şi mai ales câştigând, dar, cum spuneam, nouaetapă a vieţii în care tocmai a păşit cred că nu-i va mai aduce performanţe de excepţie. Încă o dată, casăde piatră şi baftă în toate, Simo!

A început noul sezon al cupelor europene cu primele meciuri din Champions' League care ne-au adus şi primele întâmplări ciudate, cum ar fi cea de la Sevilla, unde într-o singură repriză, prima, s-au dictat nu mai puţin de 4 lovituri de pedeapsă, trei în favoarea oaspeţilor de la Red Bull Salzburg şi una pentru gazde. Straniu e că echipa austriacăa ratat două din ele, scorul final, de 1-1, putând fi considerat o surpriză. Penalty-urile au fost corect acordate, însă felul în care le-au produs jucătorii Sevillei mă trimite cu gândul la casele de pariuri. Au fost, la cel puţin două din ele, nişte intervenţii atât de aiurea, atât de ilogice, încât nu poţi să nu faci fel de fel de speculaţii. O altă chestie stranie s-a produs la Berna, unde Young Boys, condusă de Man United prin golul lui Ronaldo, a reuşit finalmente să întoarcă tabela, câştigând cu 2-1. Jucătorul în plus pe care l-au avut o bună bucată nu explică în întregime înfrângerea. Dar această victorie demonstrează că CFR Cluj, eliminată de Young Boys, chiar n-avea ce căuta pe acolo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casă de piatră, Simo!.
 Vizualizări articol: 957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Casă de piatră, Simo!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei