Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 167 (7779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ce am înțeles?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă vorbim de calitatea jocului practicat, singurul răspuns posibil la întrebarea din titlu este: nimic! N-am înțeles de ce e atâta hărmălaie în jurul locurilor unde chiar nu se petrece nimic. Sau poate tocmai de aia? Fiindcă dacă despre fotbal nu avem ce discuta, că nu e deloc, atunci măcar să îngropăm, capisica, mizeria, aruncând deasupra ei un potop de vorbe (goale și ele!) despre chestii cu totul aiurea: scandalul dintre ăla și ălalalt, refuzul nu știu cui de a da drumul unor nimeni la lotul național de prostealăolimpică (fiindcă nu-i nici Națională adevărată, să zici că face un șir de antrenamente la Tokyo pentru meciurile de calificare la World Cup de la toamnă, nici Națională de tineret, să zici că Olimpiada e premiul ei binemeritat), unde trimitem o improvizație de echipăfără nicio logică, doar pentru a nu fi sancționați că nu onorăm calificarea acolo, transferurile de mare perspectivă și rafinament efectuate de combatantele din prima ligă, ceea ce le-ar fi de mare ajutor în câștigarea titlului dacă chiar ar dori, și mai ales dacă s-ar da vreo 16 titluri, câte unul de căciulă. Că altfel, "achizițiile" sunt aproape în exclusivitate rebuturi ale unora, devenite mari speranțe ale altora, fără a fi fost reșapate într-un fel, măcar cavirgulă cauciucurile! Așa că deși calitatea echipelor, luate cu bucată, este în creștere indiscutabilă (conform propriilor declarații, desigur!), calitatea în ansamblu a campionatului rămâne aceeași, derahat adică, din moment ce fotbaliștii sunt fixaceiași. Mai există, acum, strict conjunctural, târgul de vară Dinamo! De unde se pot achiziționa fotbaliști de mâna a doua la preț de a patra! Și chiar fără salariu, că sunt obișnuiți! Ammai înțeles că un mare fost golgheter (ce cuvânt straniu am găsit noi pentru marcator!, că "goal-getter" pur și simplu nu există, cuvântul omologat fiind "scorer")e pe drumul către Cluj, iar de aici spre piscurile Europei, dacă în Turcia a marcat de două ori într-un an. Ce e lesne de înțeles e că ăștia ai noștri... n-au înțeles nimic de la EURO, unde media a fost cam de 3 goluri pe meci! Și continuă să-și țină toate dosurile pe linia porții și să viseze la 30 de meciuri de 0-0 în campionat! 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce am înțeles?.
 Vizualizări articol: 1186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ce am înțeles?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei