Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 156 (7768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Tot de la Londra

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E musai să strecor un articol despre un Wimbledon ajuns în a doua săptămână, mai ales că nu pot cuprinde rezultatul semifinalei de aseară de la Euro. Așadar: nu știu de unde au inventat-o englezii pe această Emma Răducanu, dar trebuie spus că mare noroc au avut cu gena românească. Poate fi și o tentă autoironică în această formulare, doar că fata asta pare a le avea chiar pe toate, și talent, și frumusețe! Iar la meciul cu Sorana se poate spune că s-a făcut paradă de ambele. Păcat că n-a reușit să ducă meciul următor până la capăt, indiferent ce s-a întâmplat acolo. Despre partea de WTA mai adaug doar că Simona nu va ieși din Top 10, deja multe din urmăritoarele sale părăsind turneul. Doar Pliskova tocmai ce a depășit-o, în timp ce Kerber va rămâne în spate chiar dacă ar câștiga turneul. Vă reamintesc, actualmente Simona se află pe locul 8 între jucătoarele cu cele mai multe săptămâni consecutive în Top 10 din întreaga istorie a WTA. Nota bene, nu numai că nicio jucătoare activă nu mai figurează în acest clasament, dar nici măcar nu e pe-aproape să intre!

Despre întrecerea băieților trebuie spus că favoriții s-au ținut tare până în optimi, moment în care capii au început să cadă pe capete. Rublev, Zverev, Medvedev. Pe partea lui Djokovic, care până acum a defilat, Khaceanov este singurul intrus. Meciul acestuia cu Korda a fost ascuns de Eurosport, deși acolo erau emoțiile adevărate, cu set decisiv în care au fost 12 break-uri la rând!!! Păcat că nu vom putea vedea tenisul-șampanie al lui Korda, fapt e că trebuie neapărat să lucreze la serviciul 2, altfel își ruinează capacitatea uimitoare de a returna aproape orice tip de serviciu. Vine tare și promițător Șapovalov, cel care pe parcurs a încheiat fără resentimente impresia că Murray ar putea conta. Lui Medvedev i-au trecut pe la ureche gloanțele lui Cilic, dar la reluarea meciului cu Hurkacz de pe o zi pe alta, cu acoperișul închis, l-a găsit pe polonez cu temele făcute. Și iată-l pe Hurkacz într-un sfert cu Federer la Wimbledon! Nu îndrăznesc încă să sper într-o finală pentru Roger, căci mai e și un Berrettini la orizont, dar e vizibil cum crește nivelul de la meci la meci. Și când te gândești că în primul tur a fost nevoie să-l ”accidenteze” pe Mannarino!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tot de la Londra.
 Vizualizări articol: 1107 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Tot de la Londra5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei