Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 118 (7730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ortodoxia... salvează golănia!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camai în fiecare an pe vremea asta, se trage linia de final de sezon. De fapt, se trag mai multe linii: una după campioană, încă una după locul 3, o altadupă 6, apoi după a 7-a (care cică ar juca un baraj cu locul 5, câştigătoarea urmând să joace în tocmai născocitaConference League, competiţia pentru rebuturile fotbalistice continentale!), încă una după locul 12, după care vin alte două echipe rămase la mâna norocului, fiecare într-o dublă de supravieţuire cu cele de pe 3 şi 4 din Liga a II-a (care îşi joacă şansa promovării), şi ultimele două găini, alea căzute direct în B! Vedeţi cum un sistem perfect cretin, conceput de nişte minţi pe măsură, a creat haosul perfect, în care toată ierarhia pare mai degrabă bazată pe loterie decât pe ştiinţăşi muncă. În funcţie de locul ocupat faţă de liniile despre care vorbeam, la fiecare echipă în parte se împart fie felicitări şi bonusuri (ei, mai puţine şi mai mici decât în lumea normală!), fie înjurături, demiteri şi anulări de contracte. Şi tot unei tradiţii deja împământenite, clubul unde se fac primele anunţuri este FCSB. Vine mai întâi antrenorul Petrea şi îşi anunţăplecarea. De mirare este doar faptul că nu patronul Becali a anunţat gonirea lui. Mai mult, pentru cine e dispus să pună botu', Petrea a zis că i s-a propus... prelungirea contractului!!! Mai băiatule, de ce ne iei la mişto!? Apoi, de bine ce Petrea nu vrea şi pace să continue, Gigi s-apus la căutat antrenori. Ni l-a dat mai întâi ca angajat pe Şumudică, cu care, zicea chiar el, "a bătut palma"! Rog aici, cam a suta mia oară, cavreun procuror care nu doarme dus să verifice cum arată plăţile la FCSB, făcute nu pe contracte, ci pe "bătut palma" de zeci de ani! Şumudicăa lăsat să treacă o zi, după care a dat-o şi el la întors: că sufletul de rapidist, că sângele alb-vişiniu, d-astea! Apoi a mârâit că "cu Gigi n-o să pot lucra niciodată!", ceea ce e parcă mai plauzibil! Şi dacă nu-i Şumu, e doar... Dică! Gigi a bătut palma şi cu ăsta (DNA, deşteptareaaaaa!)... cam de searapână dimineaţa. Apoi ieri, pe la prânz, a răs-dez-bătut-o şi cu Dică, ăsta neputând renunţa la Naţională, unde-i carăgenţile lui Mirel Rădoi! Concluzia fabuloasă a lui Gigi, exprimată în faţa ziariştilor adunaţi grămadă la portiera sa: "Antrenor străin? Niciodată! Ioooo nu mai aduc decât antrenor român ortodox. Ortodox d-al nostru! Nu-mi trebuie mie altă naţie. Român ortodox!" E logic: ăilalţi, catolici, budişti, musulmani, vor contracte semnate, nu palme bătute! Adică lege, nu golăneală!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ortodoxia... salvează golănia!?.
 Vizualizări articol: 1542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ortodoxia... salvează golănia!?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei