Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 110 (7722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Deşteapta şi proasta Europei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sper că ne-am lămurit cu toţii că prostia nu este nicidecum monopol românesc şi că este răspândită uniform pe planetă, conform uneia din nemuritoarele Legi ale lui Murphy. Dacă ar fi să alegem la nivelul continentului pe care trăim care este ţara cu cel mai bun şi care este cea cu cel mai prost fotbal, votul meu ar fi indiscutabil Spania, respectiv România. Din absolut toate punctele de vedere: nivelul general al competiţiei, calitatea individuală a fotbaliştilor care joacă în cele două campionate, nivelul de organizare, nivelul de salarizare, structura cluburilor, numărul de spectatori etc. Poate şi datorită faptului că extremele se atrag/se aseamănă, nivelul de prostie al echipelor aflate în vârful ierarhiilor din cele două ţări pare la cote identice: nu apucă bine să se facă de râs Barcelona, că hop! sare şi Atletico să demonstreze că e cel puţin la fel de proastă, iar când termină astea amândouă, vine Real Madrid, a cărei prostie este egală cu a celorlalte două... adunate! Sunt vreo 4-5 etape de când fiecare din ele a avut şansa să se desprindă, chiar decisiv, cu condiţia să-şi fi făcut doar punctele pe care era absolut logic să le câştige, adică jucând fie acasă (cu nu contează cine), fie jucând în deplasare cu vreo... neomologată! Eu, cafan al Real-ului, nici n-am apucat bine să mă bucur de "chiflele" ălorlalte două, că imediat a trântit Real-ul una şi mai şi! Alaltăieri seară, când Barcelona făcuse 2-0 la Levante după doar câteva minute, deja îngropasem titlul Real-ului! Mă aşteptam să mai dea vreo 5. În loc de asta, s-a făcut 2-2, apoi Barca a mai condus o dată, dar în final a fost 3-3! Adică norii negri s-au împrăştiat. Rămâne ca şi Atletico să se mai împiedice o dată, cu un egal. Ocazia ar fi chiar azi, peste câteva ore, când joacă cu Real Sociedad, echipa incomodă pentru oricine. Numai că poate garanta cineva căşi dacă pierde Atletico, nu face astăzi Real una mai tare în deplasarea de la Granada? Cât despre CFR CLUJ, FCSB şi Craiova ce să mai zicem? Că dacă am spune că sunt la fel de proaste ca alea din Spania, ar suna ca un elogiu, nu? 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deşteapta şi proasta Europei.
 Vizualizări articol: 1124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Deşteapta şi proasta Europei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei