Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 93 (7705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Pe urmele lui Hagi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată că s-a scris istoria Parmei în acest sezon, unul cu ghinion pentru ai noștri. Din nefericire pentru el, Mihăilă a contribuit la această retrogradare aproape certă cu acea finalizare egoistă din minutele de prelungire. Era 3-3 pe terenul lui Cagliari, iar olteanul a dus bine mingea până în preajma barei, de unde putea pescui unul dintre cei doi colegi aflați în careu. În loc de asta, a ales să tragă, doar că a făcut-o pe corpul portarului, ar fi fost gol doar dacă-l găurea! Un șut pe jos, dacă tot a vrut să facă pe eroul, ar fi avut mai multe șanse de reușită. A urmat contraatacul și echipa lui Răzvan Marin întorcea scorul cu al doilea gol marcat în minutele suplimentare! Păcat de golul de 3-1 al lui Man, o fază la care a fost și rapid, și subtil, și precis. Pentru că și Torino a întors meciul cu Roma, sunt 10 puncte de recuperat în 7 etape pentru Parma, deci ceva utopic. De remarcat că acest succes al torinezilor ar fi devalorizat și o eventuală victorie a Parmei, care e adevărat că ar fi depășit-o pe Cagliari, dar tot ar fi rămas 7 puncte în 7 etape. E drept, din vreo trei echipe de care ar fi despărțit-o acest ecart se putea găsi una care să intre în picaj, însă asta tot ar fi presupus un parcurs de campioană pentru Parma. Iată, nici victorioasa echipă sardă, la care Răzvan Marin a fost cel mai bun jucător, nu e creditată cu prea multe șanse, deși are de recuperat doar 5 puncte. În fine, prima consecință a acestei virtuale retrogradări a Parmei este aceea că Man va rata acele clauze individuale care-i puteau spori suma de transfer. Cu un sezon în Serie B, fostul jucător al lui FCSB nu va putea atinge primul plafon de goluri, cel din 2022, în timp ce pentru cel din 2025 va trebui să compenseze un sezon pierdut. Am considerat un singur sezon în a doua ligă fiindcă banii nu lipsesc la Parma și cred că mulți jucători de valoare, inclusiv Man, vor fi păstrați pentru a reveni imediat pe prima scenă. Nu e un capăt de țară pentru cei doi internaționali români, să ne amintim ce Mondial a făcut Hagi în 1994, deși venea de la Brescia, din serie B!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe urmele lui Hagi.
 Vizualizări articol: 1089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Pe urmele lui Hagi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei