Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 49 (7661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Non c’e due senza... due-due!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Titlul e o parafrază la ”nu e doi fără trei”, un proverb italian. Deși Parma n-a reușit nici de data asta să conserve un avantaj de 2-0, e îmbucurător că există o echipă în Serie A care să facă audiență în România. N-o putem încă numi Parma romena, cum era cunoscută Brescia, căci pentru aceasta din urmă a avea român pe bancă însemna antrenor, nu rezervă. Iar pe teren erau trei, că doar atâția stranieri era voie. Însă ar putea exista o asemănare nedorită între cele două, anume un periplu prin Serie B, și bine ar fi ca acest periplu să fie tot unul scurt, de o ediție! Sâmbătă, pe tot parcursul meciului Spezia – Parma, am avut un jucător român pe teren. E drept, nu același, dar orișicât. Mihăilă a început din nou ca titular, apoi Man, într-un târziu, l-a înlocuit. N-au bătut palma, nu s-au pupat, căci olteanul a ieșit prin partea opusă, fără ca asta să însemne altceva decât... distanțare socială!

Între timp, s-au cam distanțat social și echipele de la celălalt pol al clasamentului. Juventus s-a împiedicat la Verona, o deplasare unde punctele trebuiau luate, mai ales în perioada asta în care au revenit și meciurile din cupele europene. Golurile lui Ronaldo au ritmicitatea ploii la ecuator, ceea ce nu aranjează și echipa, poate doar să-i umple sezonul cu un premiu personal, acela de golgheter, pe care l-a ratat în primele două sezoane. Se pare că Juve nu poate cumula cele două titluri, acela de campioană cu acela de golgheter. Și acesta din urmă e în cumpănă, Lukaku a marcat și el cu Genoa, talonându-l pe portughez la distanță de un gol, dar mai important e că Inter s-a distanțat la 10 puncte. Chiar și în condițiile unui meci restanță pentru Juve, diferența pare greu de surmontat, mai ales că mai e și Milan intercalată pe acolo. În definitiv, cam tot atât ar trebui să recupereze și Parma (deocamdată se află la -5 față de Torino, care însă are o restanță cu Sassuolo, dar mai trebuie să sară și peste Cagliari, față de care e la -3). Personal, acord șanse minime ca vreuna din ele să-și îndeplinească obiectivul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Non c’e due senza... due-due!.
 Vizualizări articol: 520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Non c’e due senza... due-due!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei