Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 15 (7627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Budescu, alternativă sau completare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultimul meci al etapei din Liga 1 probabil că abia începuse când încheiam acest articol. Așadar, nu știu dacă rezultatul o să-mi valideze afirmația aceasta: FCSB este favorită la titlu cât timp nu transferă în iarna asta vreunul din tripleta Man-Coman-Tănase. Și chiar dacă ar face-o cu unul dintre ei, Budescu e după colț. El ar putea fi transferat chiar dacă nu pleacă nicio vedetă, ceea ce ar încheia perioada de secetă a lui FCSB. Astra n-are niciun Dumnezeu, dar asta e o expresie, noi știm că are. De aceea, a mai ciuguli niște mărunțis pe Budescu sau pe altul mai răsărit poate fi un scop al trecerii acestui club prin fotbal. Că mai ciugulește și necesarul de puncte pentru a-și mai prelungi chinul de a rămâne în respectivul fotbal. Revenind la FCSB, presupunând că va fi pierdut aseară, deși lotul actual al lui Rednic la Viitorul nu i-ar permite în mod normal să-și păstreze statutul de sperietoare în întâlnirile cu roș-albaștrii, tripleta sus menționată, dimpreună cu relațiile de joc care s-au creat în atâta timp și cu ceilalți componenți, asigură forța necesară de a rezolva meciuri cum a fost cel cu Astra. Craiova, de exemplu, nu arată această forță. CFR-ul, da. Am văzut pe gsp.ro o comparație a perioadei Iordănescu jr. cu perioada Petrescu din campionatul curent. Actualul antrenor a ieșit pe plus, dar să nu uităm că Petrescu a luptat pe două fronturi, ăla european fiind mai important fiindcă aducea bani buni meci de meci.

Un alt campionat cu desfășurare palpitantă la vârf tocmai a devenit Serie A. Umbra lui Juve nu mai planează asupra fotoliului de lider după înfrângerea din derby-ul cu Inter, ba chiar echipa lui Pirlo a ieșit din zona locurilor de Liga Campionilor. Cum ar fi?! Neverosimil, pentru că plutonul care îi împresoară pe torinezi nu excelează prin constanță. Ca dovadă, în ultima etapă Atalanta n-a putut găsi drumul spre gol cu modesta Genoa, ratând punctele cu care să treacă în fața lui Juve. Iar Roma a capotat jenant în derby-ul capitolin. Cât despre napoletani, cred că înjură și acum după punctele pierdute cu Spezia!

Am fost martori și la primul cartonaș roșu încasat vreodată de Messi la Barcelona, pentru o scatoalcă pe care lotrul ăla de Villalibre o merita. De-aia și suspendarea minimă de două etape. Piticul va reveni taman la meciul cu... Bilbao!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Budescu, alternativă sau completare.
 Vizualizări articol: 1009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Budescu, alternativă sau completare5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei